Λίμνη των Κύκνων: Μπαλέτο στον πάγο στο Badminton

Το St Petersburg State Ice Ballet παρουσιάζει την Λίμνη των Κύκνων του Τσαϊκόσφσκι στον πάγο, σε χορογραφία του Konstantin Rassadin στο θέατρο Badminton.
Λίμνη των Κύκνων: Μπαλέτο στον πάγο στο Badminton
Τι συμβαίνει όταν το κλασσικό μπαλέτο συναντά το καλλιτεχνικό πατινάζ; Τα θρυλικά Μπαλέτα στον Πάγο της Αγίας Πετρούπολης επιστρέφουν στην Αθήνα με την αγαπημένη Λίμνη των Κύκνων, το αριστούργημα του Pyotr Ilyich Tchaikovsky, σε χορογραφία του σπουδαίου Konstantin Rassadin.

Τα Μπαλέτα στον Πάγο της Αγίας Πετρούπολης, μετά από τις συχνές επισκέψεις τους στην Ελλάδα, συμπληρώνουν αισίως περισσότερους από 200.000 έλληνες φίλους οι οποίοι έχουν απολαύσει το καλλιτεχνικό τους θέαμα την τελευταία δεκαετία. Ένα θέαμα που συνδυάζει πανάξια δύο μεγάλες ρωσικές παραδόσεις: τον κλασικό χορό και το καλλιτεχνικό πατινάζ.

Φέτος, τα Μπαλέτα προσφέρουν μια από τις πιο όμορφες ιστορίες αγάπης, ένα από τα κορυφαία μπαλέτα του Τσαϊκόφσκι, τη Λίμνη των Κύκνων. Η τραγική μοίρα της πριγκίπισσας Οντέτ, ο έρωτάς της με τον πρίγκιπα Ζίγκφριντ και οι ραδιουργίες του βαρόνου Ρόθμπαρτ γίνονται ένα φαντασμαγορικό παραμύθι πάνω στον πάγο. Υπό την εμπνευσμένη διεύθυνση του Ρασάντιν, οι χορευτές των Μπαλέτων χαρίζουν απλόχερα στους θεατές φινέτσα, χρώματα και, πάνω απ’ όλα, μια συναρπαστική ιστορία γεμάτη βαθιά, πλούσια συναισθήματα.

Info:
Η Λίμνη των Κύκνων
St Petersburg State Ice Ballet
Θέατρο Badminton, Κεντρική Σκηνή
Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή
27 Φεβρουαρίου – 8 Μαρτίου 2015
Ώρες παραστάσεων εδώ 
Εισιτήρια: 18, 28, 38, 48€ (μειωμένα 9, 14, 19, 24€ αντίστοιχα)

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v