Η Άννα Καρένινα χορεύει στο Badminton

Το Θέατρο Badminton υποδέχεται το ιστορικό θέατρο Vakhtangov και την παράσταση Άννα Καρένινα, από τις 16 έως τις 18 Ιανουαρίου.
Η Άννα Καρένινα χορεύει στο Badminton
Από τις 16 ως τις 18 Ιανουαρίου, ο θίασος του Βακτάνγκοφ παρουσιάζει στη σκηνή του Badminton το αριστούργημα του Λέοντος Τολστόι, την Άννα Καρένινα, σε σκηνοθεσία ενός νέου ταλέντου του ευρωπαϊκού θεάτρου, της Angelica Cholinais.

Η Άννα Καρένινα είναι η συναρπαστική ιστορία μιας γυναίκας που αψήφησε τις συμβάσεις της εποχής της, ακολουθώντας την παθιασμένη προσωπικότητά της ως την αυτοκαταστροφή. Ταυτόχρονα, αποτελεί μια συγκλονιστική τοιχογραφία της Ρωσικής κοινωνίας του 19ου αιώνα, αλλά και μια διαχρονική σπουδή πάνω στη ζήλια, την ενοχή, την υποκρισία και το ερωτικό ένστικτο, που συγκινεί και σήμερα όσο και την εποχή που γράφτηκε.

Η τολμηρή αισθητική προσέγγιση, η χορογραφία και οι ερμηνείες των ηθοποιών συνδέουν το μυθιστόρημα του Τολστόι με τον 21ο αιώνα. Σημαντικό ρόλο παίζει και η εξαιρετική μουσική επένδυση του Alfred Schnittke, η οποία συμβάλλει στη σκιαγράφηση των προσώπων του δράματος και υπογραμμίζει το βάθος, τη λεπτότητα και την αληθοφάνεια των χαρακτήρων.

16 και 17 Ιανουαρίου στις 20:30, 18 Ιανουαρίου στις 19:00, εισιτήρια από 10€. Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή Αθήνα, 210-8840600 www.badmintontheater.gr  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v