Ωχ τα νεφρά μου: Γέλιο και συγκίνηση στην Θεατρική Σκηνή

Με πρωταγωνιστές δύο ρακοσυλλέκτες που ονειρεύονται ταξίδια εξωτικά, μια πόρνη και έναν κύριο με μαύρο κοστούμι, η σάτιρα του Μπάμπη Τσικλιρόπουλου θίγει εύστοχα τα κακώς κείμενα της σύγχρονης κοινωνίας, σε μια παράσταση γεμάτη γέλιο και συγκίνηση.
Ωχ τα νεφρά μου: Γέλιο και συγκίνηση στην Θεατρική Σκηνή
Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην Φόρμα του Διαγωνισμού και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την παράσταση την Τετάρτη 13/4 στις 19.15 και την Πέμπτη 14/4 στις 21.15. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 12/4 εδώ, ενώ οι νικητές θα ειδοποιηθούν προσωπικά με e-mail.

Ένα έργο βγαλμένο μέσα από την πιο δημιουργική εποχή για το ελληνικό θεατρικό έργο, το Ωχ τα νεφρά μου του Μπάμπη Τσικλιρόπουλου ανεβαίνει στην Θεατρική Σκηνή της Κυψέλης, σε σκηνοθεσία Αντώνη Αντωνίου με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τους Νατάσα Ασίκη, Τάκη Βαμβακίδη, Ηλία Κατέβα.

Η υπόθεση του έργου
Ο Μπούλης και ο Μητσάρας, δύο ρακοσυλλέκτες αχώριστοι, που μεγάλωσαν μαζί από μικρά παιδιά, πορεύονται στη ζωή έχοντας για στήριγμα ο ένας τον άλλον. Με όπλο την αξιοπρέπειά τους ζούν την φτώχεια τους χωρίς να παύουν ποτέ να ονειρεύονται ταξίδια φυγής σε χώρες εξωτικές. Στην παρέα τους μπαίνει και η Μαγδαληνή, μια πόρνη, και όλα δείχνουν να γίνονται καλύτερα. Τι γίνεται όμως όταν ξαφνικά κάνει, απρόσκλητος, την εμφάνισή του ο κύριος με το μαύρο κοστούμι;

Το «Ωχ τα νεφρά μου» είναι ένα πολύπλευρο έργο, γεμάτο γέλιο και συγκίνηση σε μια έξοχη διαδοχή των καταστάσεων με απρόβλεπτο φινάλε.

Σκηνοθεσία: Αντώνης Αντωνίου
Σκηνικά - Κοστούμια: Νίκος Κασαπάκης
Μουσική: Νίκος Παπακώστας
Παίζουν: Αντώνης Αντωνίου, Νατάσα Ασίκη, Τάκης Βαμβακίδης, Ηλίας Κατέβας
Διάρκεια: 100’

«Θεατρική Σκηνή»
Νάξου 84, Πλ. Κολιάτσου, τηλ.: 210 2236890

Παραστάσεις: Τετάρτη στις 19.15 / Πεμ. – Παρ. – Σάβ. στις 21.15 / Κυριακή στις 20.15
Τιμές εισιτηρίων: 20 € & 15 € / Τετάρτη & Πέμπτη: με 1 εισιτήριο 2 άτομα

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v