Off-Off Athens Festival: Η θεατρική πραγματικότητα με νέο μάτι

To δεύτερο Off Off Athens Festival πραγματοποιείται και φέτος στο θέατρο Επί Κολωνώ, δίνοντας την ευκαιρία σε 22 νέες θεατρικές ομάδες να παρουσιάζουν από δύο παραστάσεις "μικρού μήκους" για 8 εβδομάδες, από 1 Ιουνίου έως 21 Ιουλίου.
Off-Off Athens Festival: Η θεατρική πραγματικότητα με νέο μάτι
Μετά τη περσινή επιτυχία του φεστιβάλ off-off Athens στο οποίο συμμετείχαν 21 ομάδες, το Επί Κολωνώ, διοργανώνει και φέτος το καλοκαιρινό φεστιβάλ νέων θεατρικών ομάδων με χαρακτήρα showcase, που αποτελεί μια περεταίρω μορφοποίηση της προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια στην σκηνή του φουαγιέ.

Ο τίτλος off-off Athens θέλει να υποδηλώσει όχι μόνο τον φυσικό τόπο διεξαγωγής του, σε ένα δηλαδή off-off theater όπως η σκηνή του φουαγιέ μας, αλλά και τον «καλλιτεχνικό τόπο» στον οποίο ανθίζει η δημιουργικότητα αυτών των ομάδων: τον εκτός της καθιερωμένης αθηναϊκής θεατρικής πραγματικότητας τόπο.

Ο χώρος του θεάτρου, μαζί με τεχνική υποστήριξη, παρέχεται δωρεάν στις θεατρικές ομάδες που συμμετέχουν.

Φέτος οι ομάδες που θα συμμετέχουν ανέρχονται σε 22 και η κάθε μία θα παρουσιάσει τη δουλειά της σε δύο συνεχείς μέρες (Δευτέρα/Τρίτη, Τετάρτη/Πέμπτη και Παρασκευή/Σάββατο). Η συνολική διάρκεια είναι 8 εβδομάδες. Οι παραστάσεις φιλοξενούνται στο χώρο του φουαγιέ και η διάρκεια τους δεν υπερβαίνει τα 50 λεπτά. Η ώρα έναρξης καθημερινά είναι στις 21:30μμ και η είσοδος είναι 5€.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από την 1η Ιουνίου μέχρι και τις 21 Ιουλίου 2009.

Παράλληλα, το μπαρ του θεάτρου λειτουργεί καθημερινά στην αυλή από τις 7:00 μμ ως αργά το βράδυ.

Off-Off Athens 2: Θεατρικό Φεστιβάλ Νέων Ομάδων
Στο θέατρο Επί Κολωνώ - Χώρος: Σκηνή Φουαγιέ
Πληροφορίες: 210 5138067, Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Κολωνός
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος : 5€

Δείτε στα Σχετικά Documents το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v