ΤΕΧΝΕΣΘΕΑΤΡΟ - ΧΟΡΟΣ

Reality: Μία παράσταση από τα σκουπίδια της εποχής μας

Την πραγματικότητα μέσα από τα Μ.Μ.Ε. και την διαφήμιση επιχειρεί να παρουσιάσει η Άντζελα Μπρούσκου με το νέο της έργο "Reality" που θα παρουσιάζεται στο Φουαγέ του Θεάτρου Παλλάς από 15 έως 19 Ιουνίου 2009.

Reality: Μία παράσταση από τα σκουπίδια της εποχής μας

Το καινούριο έργο της Άντζελας Μπρούσκου "Reality" παρουσιάζεται στο Φουαγέ του Παλλάς από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου στις 9:30 μ.μ. Το έργο έχει τον υπαινικτικό τίτλο Reality, αφού σαν μοντέλο του χρησιμοποιεί την «πραγματικότητα» όπως αυτή παρουσιάζεται από τα Μ.Μ.Ε. και τη διαφήμιση.

Η παράσταση λειτουργεί αποσπασματικά σε μορφή επεισοδίων, με εικόνες, δράσεις, μουσική, συνεντεύξεις από τον κόσμο της show–biz, της μόδας, των περιοδικών life style, των reality shows, την ψυχανάλυση, με άξονα και κέντρο τον άνθρωπο και το εγώ του. Η πραγματοποίηση της performance παίρνει μορφή μέσα από τη συνύπαρξη έξι ηθοποιών που συναντιούνται σε μία ιδανική συνθήκη μιας δεξίωσης που μοιάζει με τηλεπαιχνίδι.

Το φουαγέ του Παλλάς μεταμορφώνεται σ’ ένα χώρο επιθυμίας και προσδοκίας, όπου τα πρόσωπα πιστεύουν ότι θα εκπληρωθούν τα πιο παράλογα όνειρά τους.

Το reality είναι ένας λαβύρινθος από ερωτήσεις και απαντήσεις, συνταγές, οδηγίες, συμβουλές, πραγματικότητες, όπου το ψέμα και η αλήθεια δεν έχουν πια τόση σημασία. Οι παίκτες εκπαιδεύονται να ζουν τη στιγμή και τη μοναδικότητά τους, αρκεί να είναι τυχεροί.

Ένας κόσμος αυταπάτης και ανταγωνισμού που εκδηλώνεται και εκφράζεται μέσα από την ελαφρότητα, το σαβουάρ βίβρ, τους κανόνες και τις πεποιθήσεις που επιβάλλει η κοινωνικότητα και ο πολιτισμός της κατανάλωσης. Πεδίο σύγκρουσης και αντιφάσεων αλλά και αφορμή για να μιλήσουμε για τη διαφορετικότητα, τη δυσκολία της συνύπαρξης, τις απόψεις πάνω στη σεξουαλικότητα, τη σχέση μας με τη θρησκεία, την ανάγκη για μεταφυσική και ευτυχία.

Στην παράσταση ενσωματώνονται επίσης προσωπικά στοιχεία των συντελεστών, με την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα μέσα από το χιούμορ και την τόλμη που μας επιτρέπει η θεατρική πράξη. To reality είναι ένα έργο φτιαγμένο από τα σκουπίδια της εποχής μας…

Τα πρόσωπα: Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης-Μαρία Καλλιμάνη, Γιώργος Νανούρης-Παρθενόπη Μπουζούρη, Άντζελα Μπρούσκου-Μαρία Πανουργιά-Αντρέας Ράμα.
Σύλληψη-δραματουργία-σκηνοθεσία: Άντζελα Μπρούσκου
Παραγωγή: Θέατρο Δωματίου-Ελληνική Θεαμάτων

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
* Θέατρο Παλλάς: Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, Τηλ.: 210-3213100
Ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείων Παλλάς: Δευτέρα έως Σάββατο 9:00 – 20:00, τις Κυριακές 12:00-20:00 και τις ημέρες των παραστάσεων 9:00 – 21:00
* Με πιστωτική κάρτα: 210 81 0 81 81
* Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr
* Στην Τράπεζα Πειραιώς με μετρητά στα μηχανήματα easypay
* Στη Fnac και στο Public

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Όλοι χρωστάμε κάπου ένα σ’ αγαπώ και μια συγνώμη."

Μενέλαος Λουντέμης

  • 1998 - Διατίθενται στο εμπόριο τα Windows 98 της Microsoft.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2