Athens Fringe Festival: Επίσημη παρουσίαση καλλιτεχνών

Οι τελευταίοι καλλιτέχνες στέλνουν υλικό της δουλειάς τους, το Pocket Theater Forum ξεκινά πρόβες, η παράσταση Rootless Root ξεκινά και... η επίσημη παρουσίαση των καλλιτεχνών είναι πλέον γεγονός, στις 19 Μαΐου στο ArtHouse.
Athens Fringe Festival: Επίσημη παρουσίαση καλλιτεχνών
Έχοντας πλέον μπει στην τελική ευθεία πριν την επίσημη έναρξη του Athens Fringe Festival στις 15 Ιουνίου, οι καλλιτέχνες προετοιμάζονται πυρετωδώς (στέλνοντας φωτογραφίες και υλικό σχετικά με την δουλειά τους μαζί με την αίτησή τους στο [email protected]) προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την επίσημη παρουσίασή τους στις 19 Μαΐου στο ArtHouse.

Λίγες διευκρινίσεις για το Pocket Theatre Forum (9-14 Ιουνίου, ArtHouse)
-Ο χρόνος στησίματος που θα έχει στην διάθεσή της η κάθε ομάδα δεν θα υπερβαίνει τα 15’.
-Η μέγιστη διάρκεια της κάθε παράστασης δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 60’.
-Οι πρόβες θα ξεκινήσουν στις 25 Μαΐου στο ArtHouse.

Επίσημη παρουσίαση καλλιτεχνών, Τρίτη 19 Μαΐου, ArtHouse
Στις 19 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη, στις 9 το βράδυ, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των καλλιτεχνών του Athens Fringe Festival στο ArtHouse με τη μορφή slideshow για το οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι φωτογραφίες που θα έχουν στείλει οι καλλιτέχνες.

Δια χειρός...
Η φωτογράφος και συνεργάτης του Athens Fringe Festival Άννα Παπάζογλου θα παρακολουθήσει πρόβες των θεατρικών, κουκλοθεατρικών και των ομάδων χορού για να φωτογραφήσει τα χέρια των καλλιτεχνών επί το έργον. Οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν για να φτιαχτεί απ’την ίδια ένα collage σε δύο ή τρία τυπώματα. Το collage θα παρουσιαστεί στον προαύλιο χώρο της «Τεχνόπολις» τις τελευταίες δύο μέρες του Φεστιβάλ. Οι καλλιτέχνες θα κληθούν ν’αναγνωρίσουν και οι επισκέπτες να ταυτοποιήσουν τα χέρια σημειώνοντας πάνω στο τύπωμα. (Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο project της Άννας παρακαλούνται να επικοινωνήσουν απευθείας με την ίδια στο [email protected].)
 
Rootless Root: Μία ακόμα εκδήλωση στα πλαίσια του Fringe
Με την ευκαιρία υπενθυμίζεται και μία εκδηλώση που επίκειται, η οποία εντάσσεται στις προ-φεστιβαλικές δραστηριότητες. Πρόκειται για την παράσταση UNA, από την ομάδα Rootless Root 18-21 Μαίου στο θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου. (Πληροφορίες www.rootlessroot.com).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v