Athens Fringe Festival: Πυρετώδεις προετοιμασίες

Τα εισιτήρια ήδη προπωλούνται, οι καλλιτέχνες συνεχίζουν μέχρι 27 Απριλίου να δηλώνουν συμμετοχή, το σεμινάριο Fringe 'em all 7X7 οργανώνεται, το Pocket Theatre Forum αποκτά πρωταγωνιστές, οι χώροι πολλαπλασιάζονται και... όλα είναι (σχεδόν) έτοιμα για το μεγάλο event του Ιουνίου!
Athens Fringe Festival: Πυρετώδεις προετοιμασίες
To Athens Fringe ετοιμάζεται πυρετωδώς! Και είναι τώρα η στιγμή για όλους τους φίλους, υποστηρικτές και χορηγούς να προαγοράσουν τα εισιτήρια-vouchers των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ. Κοστίζουν μόνο 10 ευρώ ανά ημέρα και επιτρέπουν την είσοδο σε όλους τους συνεργαζόμενους χώρους. Μάλιστα, το 20% από τα έσοδα αυτά θα επιστρέψει στους ίδιους τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες, αφού θα μοιραστoύν εξ ίσου σε όλους όσους θα λάβουν μέρος στο Φεστιβάλ.

Είτε υποστηρίζετε ειδικά μια ομάδα, είτε γενικά τη μεγάλη γιορτή των Tεχνών από 15-21 Ιουνίου στην Τεχνόπολη και σε όλους τους συνεργαζόμενους χώρους, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.ticketquest.gr ή αυτοπροσώπως τα καταστήματα του Ελευθερουδάκη και της ACS και εύκολα να προαγοράσετε και ένα και δύο και ...πολλά vouchers για εσάς και τους φίλους σας.

Μπορείτε λοιπόν από τώρα να συμμετέχετε κι εσείς στο Athens Fringe Festival, όπως οι καλλιτέχνες και οι εθελοντές μας, και να έχετε τη χαρά ν’ ανήκετε στους πιστούς οπαδούς του, που σε όλο τον κόσμο είναι ένθερμοι φίλοι της τέχνης, κοινωνικά ενεργοί πολίτες και λάτρεις του καινούριου και του πρωτοποριακού, εκεί όπου πραγματικά η Τέχνη συναντά τη Δράση.

Καλλιτέχνες δηλώστε συμμετοχή τώρα... Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους από εσάς έχουν ήδη καταθέσει την προ-φόρμα συμμετοχής στο Athens Fringe Festival. Πλέον (κι αν ακόμα δεν έχετε καταθέσει την προ-φόρμα) έχετε την δυνατότητα να συμπληρώνετε την επίσημη αίτηση συμμετοχής και να μας την επιστρέφετε στο [email protected], μέχρι τις 27 Απριλίου 2009. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο www.ticketquest.gr καθώς και αυτοπροσώπως στα βιβλιοπωλεία Ελευθερουδάκης, στα κατά τόπους καταστήματα της ACS και στο Μουσείο Ηρακλειδών, καταβάλλοντας τα 50 ευρώ της οικονομικής σας συμμετοχής.

Ετσι αποκτάτε το δικαίωμα να εγγραφείτε και στην κοινότητα του artspot, που συνεργάζεται φέτος με το Fringe, και να "ανεβάσετε" και τη δουλεία σας, στο www.artspot.gr/fringe.
Επίσης, η συμμετοχή στο σεμιναριακό κύκλο “Fringe 'em all 7X7”, το οποίο απευθύνεται στους καλλιτέχνες που θα καταθέσουν επίσημα στο Athens Fringe Festival, έχει κόστος 40 ευρώ ανά συμμετέχοντα για τις 7 ημέρες των σεμιναρίων.

Περιμένουμε τις προτάσεις σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι προτάσεις που λαμβάνουμε πρώτες θα έχουν προτίμηση στον καθορισμό του χρόνου και του τόπου που θα παρουσιαστούν, οπότε... προλάβετε!

Fringe 'em all 7X7
Στα πλαίσια του Athens Fringe Festival θα γίνει και ο σεμιναριακός κύκλος “Fringe 'em all 7x7” σε συνεργασία με το Μικρό Πολυτεχνείο. Mέσα σε 7 ημέρες, καλλιτέχνες από τις 7 τέχνες, με την καθοδήγηση πεπειραμένων συναδέλφων τους, θα γνωριστούν, θα συνεργαστούν, θα δημιουργήσουν και θα παρουσιάσουν στις 21 Ιουνίου (τελευταία μέρα του Φεστιβάλ) ένα πρωτότυπο έργο με θέμα την πόλη της Αθήνας.

Μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο 7χ7 είναι οι καλλιτέχνες να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για συμμετοχή στο Athens Fringe Festival. Θα συσταθούν, λοιπόν, ομάδες εργασίας οι οποίες θα απαρτίζονται από καλλιτέχνες που θα εκπροσωπούν όλες τις μορφές Τέχνης και οι οποίες, καθ' όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ, θα δουλεύουν καθημερινά.
Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους θα παρουσιαστεί στις 21 Ιουνίου, επίσημη ημέρα λήξης του Athens Fringe Festival, σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, στην Τεχνόπολη. Το κόστος συμμετοχής στο 7χ7 είναι 40 ευρώ ανά συμμετέχοντα. Δηλώστε συμμετοχή στο www.ticketquest.gr.

Οι χώροι διαρκώς αυξάνονται! Μέχρι στιγμής οι χώροι που θα διεξαχθεί το Φεστιβάλ είναι οι εξής:
Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων
ArTower Agora
Art House
AthenStyle Hostel
Booze Cooperativa
Θέατρο Τόπος Αλλού
Θέατρο Altera Pars
Θύρα Τέχνης
Μικρό Πολυτεχνείο
Obi Uptown
Τριανόν Film Centre
Νεοκλασσικό Συλλόγου Αρχαιολόγων

Ρωτήστε μας πώς και με ποιες προϋποθέσεις μπορεί να συμμετάσχει και ο δικός σας χώρος!

Pocket Theatre Forum
Το διαγωνιστικό τμήμα του Festival, με ανοιχτή συμμετοχή από πειραματικούς θιάσους και σχήματα από όλη την Ελλάδα, θα διεξαχθεί από 9 έως 14 Ιουνίου στο Art House. Φέτος σε συνεργασία του Athens Fringe Festival με το Μικρό Πολυτεχνείο, δίνει για μία ακόμα φορά την ευκαιρία στο θεατρόφιλο κοινό να παρακολουθήσει και να βραβεύσει τους καλύτερους κατά την γνώμη του συμμετέχοντες.

Ξεχωριστό γεγονός αποτελεί το «Βραβείο Κοινού 2009» που σημαίνει για την ομάδα που θα διακριθεί παρουσία στο Edinburgh Fringe Festival, με δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή τον Αύγουστο στο Εδιμβούργο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δήλωση συμμετοχής και η εμφάνιση των ομάδων τόσο στο Forum (9-14/6) όσο και στο Fringe (15-21/6).

Επικοινωνία: Εταιρεία Πολιτισμού Σύνθεση, τηλέφωνο 210 3390447
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v