Παλλάς: Όλα όσα θα δούμε φέτος
Θεατρικές παραγωγές που θα συζητηθούν, jazz masters που συνεχίζουν την περσινή παράδοση, συναυλίες μεγάλων εγχώριων και ξένων καλλιτεχνών, κινηματογραφικές πρεμιέρες και πολλά ακόμα events απαρτίζουν το πρόγραμμα του Θεάτρου Παλλάς για τη νέα σαιζόν, που ανοίγει με τη Μήδεια του Δημήτρη Παπαϊωάννου.

* Στον επιτυχημένο κύκλο συναυλιών Jazz Μasters, που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά, θα ανέβουν στην σκηνή του Παλλάς, διάσημοι καλλιτέχνες με διεθνή ακτινοβολία.
* Στις 2 Νοεμβρίου, στη σκηνή του Παλλάς, δύο ζωντανοί θρύλοι της τζαζ, ο πιανίστας
* Τέλος, στις 8 Δεκεμβρίου, σε συμπαραγωγή με το Μuse Festival, ο παγκοσμίου φήμης τζαζ ντράμερ Manu Catchė θα παρουσιάσει την καινούργια του δουλειά Playground. (παραγωγή Ελληνική Θεαμάτων-Muse Festival)
* Τον Φεβρουάριο του 2009, θα κάνει πρεμιέρα στο Παλλάς το πασίγνωστο, πολυβραβευμένο μιούζικαλ Cage aux Folles. Διεκδικεί τον τίτλο του μεγαλύτερου θεάματος στην πόλη, με ένα λαμπερό θίασο, ζωντανή ορχήστρα, μεγάλα σκηνικά, 600 κοστούμια στο στάδιο της κατασκευής και πάνω από όλα, με την καλλιτεχνική σφραγίδα της σκηνοθεσίας του Σταμάτη Φασουλή και τον ίδιο και τον Γιάννη Μπέζο να κρατούν τους ρόλους του πρωταγωνιστικού ζευγαριού.( παραγωγή Ελληνική Θεαμάτων) 




