Ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος Δράκος στο Θέατρο Παλλάς

Ένας τρομερός δράκος αρνείται να παραχωρήσει νερό στους ανθρώπους αν δεν... τους φάει! Ο σκηνοθέτης Δήμος Αβδελιώδης μας προσκαλεί σε μία μοναδική παράσταση για μικρούς και μεγάλους στο Θέατρο Παλλάς, από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου.
Ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος Δράκος στο Θέατρο Παλλάς
Το ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, το νεοσύστατο 1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ “Τέχνη στη Γη της Μαστίχας” – Χίος 2008 και την “Ελληνική Θεαμάτων”, θα παρουσιάσουν στις 7,8,9 και 10 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Παλλάς τη θεατρική παράσταση “Ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος Δράκος”, σε κείμενο-σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη.

Η συνεργασία αυτή είναι σημαντική γιατί αποτελεί την αρχή μιας νέας προσέγγισης των περιφερειακών πολιτιστικών θεσμών.

“Ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος Δράκος” είναι μια θεατρική πρόταση για μεγάλους και μικρούς που τιμά μια σπουδαία θεατρική παράδοση, το Θέατρο Σκιών. Ένα σημαντικό είδος παραδοσιακού θεάτρου που εξακολουθεί να μας γοητεύει και να μας συγκινεί.

Ένας δράκος καταλαμβάνει το υδραγωγείο της πόλης και παραχωρεί νερό στους κατοίκους της μόνο αφού χορτάσει με ανθρώπους. Η όρεξη του ολοένα μεγαλώνει… Με διαταγή του Βεζύρη γίνεται καθημερινά κρυφή κλήρωση ανάμεσα σ’ όλους για τα επόμενα θύματα. Μια μέρα η κλήρωση ορίζει τη Ρωξάνη, τη μοναχοκόρη του Βεζύρη…

Info:
7,8,9,10 Φεβρουαρίου 2008, 9:00 μ.μ.
Θέατρο Παλλάς
Βουκουρεστίου 5, Αθήνα
Τιμές εισιτηρίων: 20,25,30,35,40 ευρώ, παιδικό 10 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων:
• Ταμεία του Παλλάς, CityLink
Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, Τηλ. 210 32 13 100
• Πιστωτική κάρτα, τηλ 210 8108181
www.ellthea.gr
• Fnac (The Mall)
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v