”Barcode... maybe not”: Πόσο κοστίζει η ομορφιά;

Η νέα χοροθεατρική παράσταση της ομάδας τέχνης THEARΤO, ”Barcode... maybe not”, επιχειρεί να εισχωρήσει στη γυναικεία ψυχοσύνθεση και στην επιρροή των σύγχρονων προτύπων ομορφιάς που πολλές φορές οδηγούν σε επίπονες διαδικασίες και πλαστικοποιημένα χαμόγελα. Για λίγες μόνο παραστάσεις στο θέατρο Αργώ.
”Barcode... maybe not”: Πόσο κοστίζει η ομορφιά;

Είναι νύχτα στο σπίτι της και αποκοιμιέται μπροστά στην τηλεόραση... maybe not. Ονειρεύεται έναν κόσμο με χρώματα, αρώματα, ένα δέρμα για πάντα νέο, ένα σώμα χωρίς ψωμάκια και κυτταρίτιδα.

Δεν είναι μόνη της… Το άλλο της μισό είναι εκεί, ζωντανό, γεμάτο υποσχέσεις, εικόνες και μηνύματα. Χορεύει πάνω της, μέσα της, γύρω της με γαργαλιστικούς ήχους και διεγερτικά χρώματα.

Ένα παιχνίδι επιβολής με απρόβλεπτες διαστάσεις ξεκινά… Ποιος είναι το θύμα και ποιος ο θύτης; Εκείνη ή το υποσυνείδητό της; Αδιαφορώντας, γιατί τίποτα δεν είναι πιο δελεαστικό από την ικανοποίηση των αναγκών της... maybe not, χάνει τον έλεγχο.

Χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, οδηγείται στη διάφανη πόρτα του χειρουργείου. Τι συμβαίνει όταν τα χρώματα σκληραίνουν και οι ήχοι αγριεύουν; Πόσο κοστίζει και σε ποιους τελικά η αναζήτηση της αιώνιας νεότητας και ομορφιάς;

Η ομάδα τέχνης THEARTO παρουσιάζει τη νέα χοροθεατρική παράσταση με τίτλο ”BARCODE… maybe not”. Τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς και η αναζήτηση της αληθινής ταυτότητας και ισορροπίας του σύγχρονου ανθρώπου σε έναν κόσμο γεμάτο εικόνες, άλλοτε ιδανικές και άλλοτε σκληρές, μέσα από μια ”χαραγμένη με νυστέρι” διαδρομή στη γυναικεία ψυχοσύνθεση.

Στο θέατρο ΑΡΓΩ, κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή από 13 - 29 Απριλίου.

(Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο. Τηλ. Κρατήσεων: 210 5201684)

Χορογραφία – Ερμηνεία: Νατάσα Παπαμιχαήλ, Φιλιώ Λούβαρη,

Φωτογραφία - Video Art Production: Παύλος Τόρης

Παραγωγή: Ομάδα τέχνης THEARTO

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v