...Και βγαίνω: Θέατρο με ζωντανή μουσική για θεατές από 10 μηνών

Η πολιτιστική εταιρία Artika παρουσιάζει στο Studio Μαυρομιχάλη μια παράσταση με ζωντανή μουσική και χορό, για θεατές από 10 μηνών.

...Και βγαίνω: Θέατρο με ζωντανή μουσική για θεατές από 10 μηνών

H πολιτιστική εταιρία Artika παρουσιάζει την παράσταση «… και βγαίνω», θέατρο με ζωντανή μουσική και χορό για θεατές από 10 μηνών, από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο Studio Mαυρομιχάλη.

Λίγα λόγια για το έργο:
Μέσα είναι όμορφα, ήρεμα, ζεστά.
Έξω είναι … απαπα! Δεν θέλω να βγω.
Θέλω όμως να δω … ν’ αγγίξω … να εξερευνήσω … να ανακαλύψω …
Παίρνω φόρα … και βγαίνω!

Πώς αντιλαμβάνονται και ανακαλύπτουν τα πολύ νεαρά παιδιά τον κόσμο των μεγάλων;
Πως βοηθάει η φαντασία την κατανόηση της πραγματικότητας;
Που τελειώνει το «Εγώ» και που αρχίζει ο κόσμος;
Με όχημα αυτά τα ερωτήματα η παράσταση «… και βγαίνω» γίνεται σημείο συνάντησης του «μέσα» και του «έξω», του «Εγώ́» και του «άλλου», κομμάτια του ίδιου κόσμου.
Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Mapping – a map on the aesthetics of performing arts for early years», με την υποστήριξη του ΥΠΠΟΑ και του Creative Europe.

Στοιχεία παράστασης:
Σκηνοθεσία: Μαριλένα Τριανταφυλλίδου
Δραματουργία: Κατερίνα Αλεξάκη
Χορογραφία: Ίριδα Κυριακοπούλου
Μουσική: Βασίλης Καζής
Σκηνογραφία / Ενδυματολογία: Γεωργία Μπούρδα
Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης
Ερμηνεία: Μαρία Μπαλούτσου, Βασίλης Καζής
Φωτογραφίες: Βασίλης Κωνσταντίνου
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης
Οργάνωση παραγωγής: Artika

Λίγα λόγια για την Artika:
H Artika, η ομάδα που έφερε το θέατρο για τις πολύ μικρές ηλικίες στην Ελλάδα, κλείνει 16 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας και δημιουργίας. Είναι μέλος του Small Size Network και του μεγάλου Ευρωπαϊκού προγράμματος «Mapping – a map on the aesthetics of performing arts for early years», Creative Europe 2018-2022. H ομάδα έχει δημιουργήσει θεατρικές παραστάσεις για νεαρές ηλικίες και ενήλικες, καθώς και καλλιτεχνικά βιωματικά εργαστήρια. Έχει κληθεί να συμμετάσχει σε φεστιβάλ στο εξωτερικό στην Ιταλία (La Baracca Testoni Ragazzi), τη Γερμανία (Helios Theater), την Ουγγαρία (Kolibri Theatre Festival, 10th Jubilee Assitez International Children’s And Youth Theatre Biennial), τη Ρουμανία (Teatrul Ion Creanga), τη Γαλλία (Ville de Limoges) και το Ιράν (Isfahan Theater Festival).

Το θεατρική περίοδο 2022-23 το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει εκτός από το «…και βγαίνω» τις παραστάσεις: «Camp 22» για εφήβους και ενήλικες και «Μια θαυμάσια ημέρα» για θεατές 3+, το εργαστήριο «Νέοι καλλιτέχνες δημιουργούν για τις πολύ νεαρές ηλικίες» ενώ τον Μάιο του 2023 η ομάδα θα παρουσιάσει το «1ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών για πολύ νεαρό κοινό ηλικίας 0 έως 6 χρονών».
Επιθυμία μας είναι η δημιουργία ενός θεάματος που να απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, ένα θέατρο ελεύθερο και ποιητικό

Studio Μαυρομιχάλη
Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια
Τηλ. 210-6453330

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Κάθε Σάββατο στις 5:30 μ.μ.
Ώρα προσέλευσης: Μέχρι 5.15 μ.μ.
Παραστάσεις καθημερινά για τα σχολεία στο θέατρο ή στο χώρο σας: 6908881527

Προπώληση εισιτηρίων: Ticket Services

Τιμές εισιτηρίων:
Κανονικό: 10€ – Μειωμένο (Ανεργίας, Ομαδικό 15 άτομα+): 8€

Διάρκεια παράστασης: 35΄

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v