Οι Foo Fighters στο Ηρώδειο με "ανοικτά" εισιτήρια!

Οι αμερικάνοι ρόκερς θα εμφανιστούν στις 10 Ιουλίου στο Ηρώδειο σε μια μοναδική παράσταση με διαθέσιμα εισιτήρια για όλους.
Οι Foo Fighters στο Ηρώδειο με ανοικτά εισιτήρια!

Ούτε προσκλήσεις, ούτε ονομαστικές θέσεις, ούτε σύνθετες διαδικασίες.  Οι Foo Fighters στην παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας έρχονται για να ταρακουνήσουν – όσο μπορέσουν - το Ηρώδειο, στις 10 Ιουλίου, με τα εισιτήρια για το υπερθέαμα να είναι διαθέσιμα για… όλους.

Η ιστορική αυτή συναυλία θα φιλμογραφηθεί και θα παρουσιαστεί στο κοινό αυτό το φθινόπωρο, ως μέρος της παγκοσμίου φήμης σειράς ντοκιμαντέρ του PBS, “Landmarks Live In Concert” από όπου έχουν παρελάσει οι μεγαλύτεροι super star του πλανήτη με εμφανίσεις σε μνημειώδεις τοποθεσίες ανά τον κόσμο.



Οι πόρτες για την συναυλία θα ανοίξουν στις 18:45 και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:45.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πληροφορίες για τα εισιτήρια. (διαθέσιμα μετά τις 12.00 στις 30/6)

Το αποφορολογημένο ποσό που θα προκύψει από την αγορά κάθε εισιτηρίου θα δοθεί ως δωρεά σε ελληνικό φιλανθρωπικό οργανισμό. Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του χώρου της εκδήλωσης και για να εξυπηρετηθεί όσον το δυνατό μεγαλύτερος αριθμός θεατών, δίνεται η δυνατότητα αγοράς μέχρι δύο εισιτηρίων ανά κίνηση.



Τα εισιτήρια της εκδήλωσης είναι αυστηρά ονομαστικά και κατά την προμήθειά τους, ο αγοραστής οφείλει να δηλώσει τον αριθμό δελτίου ταυτότητας ή εναλλακτικά τον αριθμό διαβατηρίου του.

Η Didi Music τελεί ως σύμβουλος παραγωγής στη συναυλία, ενώ η View Master είναι υπεύθυνη για την παραγωγή του ντοκιμαντέρ και της συναυλίας στην Ελλάδα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v