Γιάννης Αγγελάκας και Νίκος Βελιώτης: Οι «Λύκοι» βγαίνουν ξανά στον Φιλοπάππου
Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης συναντιούνται στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» για δύο ιδιαίτερες βραδιές στο πλαίσιο του Φ hill Sessions.
Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης συναντιούνται στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» για δύο ιδιαίτερες βραδιές στο πλαίσιο του Φ hill Sessions.
Δύο δημιουργοί που έχουν μοιραστεί χρόνια φιλίας, συνεργασιών και μουσικών πειραματισμών επιστρέφουν μαζί στη σκηνή. Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης παρουσιάζουν το «ΛΥΚΟΙ ΛΑΪΒ» τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο «Δόρα Στράτου», στον Λόφο Φιλοπάππου.
Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φ hill Sessions και συνεχίζει μια κοινή διαδρομή που έχει ήδη γεννήσει δισκογραφία, ζωντανές εμφανίσεις και διαφορετικούς μουσικούς πειραματισμούς.
Στη σκηνή, οι δύο καλλιτέχνες επιλέγουν λιτές και αφηγηματικές ερμηνείες, οι οποίες συναντούν απόκοσμους ήχους και διαμορφώνουν ένα ιδιαίτερο μουσικό τοπίο, σχεδιασμένο για ένα κοινό που θέλει να ακούσει προσεκτικά.
Μαζί τους βρίσκεται η Καλλιόπη Μητροπούλου στο βιολί, ενώ την επιμέλεια του ήχου έχει ο Κώστας Βάμβουκας.
Και οι δύο εμφανίσεις, σύμφωνα με την τρέχουσα ενημέρωση της επίσημης πλατφόρμας προπώλησης More, είναι sold out.
Γιάννης Αγγελάκας & Νίκος Βελιώτης – «ΛΥΚΟΙ ΛΑΪΒ»
Δευτέρα 14 και Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2026
Θέατρο «Δόρα Στράτου», Λόφος Φιλοπάππου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
Ώρα έναρξης: 21.15
Διάρκεια: 120 λεπτά
Sold out