Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης επιστρέφει στο Κύτταρο

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης παίρνει… μια μικρή βαλίτσα, και μια παρέα εκλεκτών μουσικών, και ανεβαίνει στη σκηνή του Κυττάρου για τρία διήμερα του Μαρτίου.
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης επιστρέφει στο Κύτταρο
Οι φανταστικές (sold out) βραδιές του Νοεμβρίου συνεχίζονται την Άνοιξη. Για τρία διήμερα του Μαρτίου, θα έχουμε τη χαρά να πάρουμε μέρος ξανά σε αυτή τη μοναδική μυσταγωγία που δημιουργούν ο Αλκίνοος με την εκπληκτική μουσική του παρέα...

Παρασκευές και Σάββατα 10-11, 17-18 και 24-25 Μαρτίου.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι σπουδαίοι μουσικοί του συνοδοιπόροι μάς χάρισαν πολλές δυνατές στιγμές τα τελευταία τρία χρόνια. Κατάφεραν να φέρουν μαζί διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, γεγονότα και αισθήματα, και να τα μοιραστούν με το κοινό, μέσα σε στιγμές μεγάλης έντασης, συγκίνησης και αλήθειας. Σε αυτό το διάστημα, έδωσαν δεκάδες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αποσκευή τους, μια «Μικρή βαλίτσα» γεμάτη με παλιά και νέα τραγούδια.

Η δυναμική, ζωντανή και συνεχώς εξελισσόμενη μουσική αυτή παρέα, παρουσιάζει την ιδιαίτερη προσέγγισή της στο τραγούδι, σε λίγες, ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Μέσα από την ευφάνταστη χρήση των εγχόρδων και με την εφευρετικότητα των «πολυμορφικών», ξεχωριστών σολιστών που απαρτίζουν την ομάδα, τα τραγούδια αντιμετωπίζονται συνεχώς με νέους τρόπους, σαν πρόσωπα κοιταγμένα από διαφορετικές γωνίες.

Το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από τη χαρά της συνάντησης, την επικοινωνία, την ελευθερία του αυτοσχεδιασμού, τα ιδιόμορφα ενορχηστρωμένα μέρη, τις εντάσεις και τις σιωπές, τον συγκερασμό διαφορετικών μουσικών ειδών και τη δημιουργία μιας κοινής αισθητικής από συντελεστές που προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς κόσμους.

Γιώργος Καλούδης: τσέλο, λύρα
Μανόλης Πάππος: μπουζούκι, λαούτο
Φώτης Σιώτας / Δημήτρης Χατζηζήσης: βιολί
Δημήτρης Τσεκούρας: κοντραμπάσο
ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας
φώτα: Κωνσταντίνος Μαργκάς


Κύτταρο
Hπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα 
Τηλέφωνο: 21 0822 4134

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30
Εισιτήριο: 13€ (με μπύρα ή κρασί)
Πληροφορίες-κρατήσεις: 210 8224134. [email protected]

Προπώληση εισιτηρίων:
VIVA.GR http://www.viva.gr/
PUBLIC http://www.public.gr/
RELOAD STORES https://www.facebook.com/ReloadStores
SEVEN SPOT http://www.sevenspot.gr/
11876 Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου http://www.11876.gr/
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v