Η Monika στο Gagarin 205

Μετά από μία 12μηνη περιοδεία σε Ευρώπη και η Αμερική, η Monika επιστρέφει στην Αθήνα με τη νεοϋορκέζικη μπάντα της.
Η Monika στο Gagarin 205

Έχουν περάσει 10 ολόκληρα χρόνια από τότε που η Monika έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Gagarin 205. Από τότε έχει μεγαλώσει, έχει στο ενεργητικό της πλατινένιους δίσκους, συναυλίες στον κήπο του Μεγάρου και στο Ηρώδειο και μία χρυσή συνεργασία με την Other Music και την Fat Possum, επανακυκλοφορώντας το άλμπουμ της Secret in the Dark σε παγκόσμια διανομή. Φέτος, έχοντας ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, το Παρίσι και οι Bρυξέλλες, με την full band της αποτελούμενη από 4 εκ των πλέον ταλαντούχων και ανερχόμενων μουσικών της νεοϋορκέζικης σκηνής, τους Planet Tiki, φέρνει την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του show τους στην Αθήνα.

Στη συναυλία της 16ης Σεπτεμβρίου παρουσιάζει για πρώτη φορά το νέο, ακυκλοφόρητο single της Hey Hallelujah του οποίου η πρεμιέρα έδωσε και τον τίτλο του live. Όπως πάντα δεν χάνει την ευκαιρία να πειραματιστεί παρουσιάζοντας παλιότερα, αγαπημένα τραγούδια παιγμένα σε νέες ενορχηστρώσεις, και εκτελεσμένα από Aμερικανούς μουσικούς που έχουν στο ενεργητικό τους συνεργασίες με ονόματα όπως Aloe Blacc, Νick Waterhouse και την οικογένεια της Daptone Records. Καλεσμένος της Monika και των Planet Tiki σε αυτό το live είναι ο τραγουδοποιός και πολυοργανίστας, Μoa Bones (Δημήτρης Αρώνης). 

 

MONIKA presents Planet Tiki “Ηey Hallelujah”, Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, Gagarin 205, Λιοσίων 205, Αθήνα. Εισιτ.: προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v