Θάνος Μικρούτσικος-Μίλτος Πασχαλίδης στο Αιγάλεω

Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης συνεχίζουν την περιοδεία τους, με επόμενο σταθμό το δημοτικό θέατρο Αλέξης Μινωτής στο Αιγάλεω στις 2 Σεπτεμβρίου.
Θάνος Μικρούτσικος-Μίλτος Πασχαλίδης στο Αιγάλεω
«Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης ξορκίζουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που τρεις γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ’ αυτό τον τρόπο διαχρονικά», αναφέρει το δελτίο τύπου της μουσικής παράστασης των δύο καλλιτεχνών που θα απολαύσουμε στο Αιγάλεω.



Περισσότερα από 10.000 άτομα αποθέωσαν τους δυο καλλιτέχνες στο Θέατρο Πέτρας της Αθήνας και τη Μονή Λαζαριστών της Θεσσαλονίκης, στις πρώτες στάσεις της περιοδείας τους, δίνοντας το «στίγμα» για αυτό το καλοκαίρι.

Μικρούτσικος και Πασχαλίδης μαζί, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μοναδικό σχήμα και συναντούν όλους τους νέους ανθρώπους από 7 έως 77 χρονών για να τραγουδήσουν μαζί τους.

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:00, εμφανίζονται στο Δημοτικό θέατρο “Αλέξης Μινωτής” στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Διαδρομής 2016 του Δήμου Αιγάλεω.

Info:
Μικρούτσικος-Πασχαλίδης
Δημ. Θέατρο Αλέξης Μινωτής, Αιγάλεω
Ιερά Οδός και Δαρδανελίων, τηλ: 210 5310542, 2132044800.
Τιμές Εισιτηρίων:
Άνεργοι, Φοιτητές, ΑΜΕΑ: 7 ευρώ
Προπώληση: 8 ευρώ
Ταμείο: 10 ευρώ
Ώρα Έναρξης: 21.00
Σημεία Προπώλησης: Θέατρο Αλέξης Μινωτής, Πολ. Κέντρο Γ. Ρίτσος (Δημαρχείου και Κουντουριώτου), Δημαρχείο (Ιεράς οδού 364)
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v