Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ροκάρει στο Θέατρο Βράχων

Το Rock της Δυτικής Όχθης και ο Φίλιππος Πλιάτσικας επιστρέφουν στην Αθήνα για μιά ακόμα μεγάλη συναυλία.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ροκάρει στο Θέατρο Βράχων

Update: Η συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα ακυρώνεται, όπως ενημερωθήκαμε από την διοργάνωση.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

"Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που προβλέπονται για αύριο, το στήσιμο του ήχο φωτιστικός συστήματος είναι αδύνατο και η συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα στο θέατρο Βράχων θα πρέπει να αναβληθεί. Σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.

Για επιστροφή εισιτηρίων θα απευθυνθείτε για το Ticket365 στο τηλέφωνο 2111000365 και για το Viva.gr στο τηλέφωνο 13855"

Μετά την επιτυχία στο θέατρο Πέτρας στις αρχές Ιουλίου, το Rock της Δυτικής Όχθης και ο Φίλιππος Πλιάτσικας επιστρέφουν στην Αθήνα για μιά ακόμα μεγάλη συναυλία στο θέατρο Βράχων, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου.

Ο ίδιος ο τραγουδοποιός σημειώνει σχετικά:
«Με αφορμή την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου digital single "Ένα πλοίο για τον παράδεισο" που είναι φόρος τιμής στον ήχο που είχα πάντα μέσα μου από μικρός, κάνω μια αναδρομή στα χρόνια από το 1987 που πρωτοφτιάχτηκε σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι στο Μενίδι η μπάντα που αργότερα ονομάστηκε Πυξ Λαξ μέχρι και σήμερα. Έτσι για τα επόμενο διάστημα θα ταξιδεύω παρέα με όλες εκείνες τις μουσικές και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω απ' αυτές και με μεγάλωσαν. Αυτό που κάποια στιγμή ονομάστηκε: Το Rock της Δυτικής όχθης !!!

»Εκτός λοιπόν από τα τραγούδια των Πυξ Λαξ και της προσωπικής μου πορείας θα έχουν ιδιαίτερη θέση τραγούδια και άλλων μουσικών συνοδοιπόρων,, διασκευασμένα με τον ήχο που ξεκίνησε λίγο πριν τη δεκαετία του ’90 κι έφτασε μέχρι σήμερα αναπνέοντας κι αλλάζοντας χωρίς να χρειάζεται συνθήματα φτιαγμένα με photoshop για να υπάρχει».

Στη συναυλία αυτή στο Βύρωνα, τον Φίλιππο Πλιάτσικα θα συντροφεύσουν οι: Βασίλης Καζούλης, Γιάννης Μηλιώκας, Μανώλης Φάμελλος και Στάθης Δρογώσης φέρνοντας μαζί τους τραγούδια όπως Η ευτυχία είναι αυτό, Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι, Βιαστικό πουλί του Νότου, Μην το πεις πουθενά και άλλα, ενώνοντας έτσι τέσσερις σημαντικές όσο και συγγενικές μουσικές σχολές σε μία βραδιά. Τη συναυλία θα ανοίξει το συγκρότημα Δραμαμίνη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v