Η Μαρινέλλα για τρεις μεγαλειώδεις βραδιές στο Παλλάς

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει τις μεγάλες της επιτυχίες, συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Κέρκυρας και χωρωδίας 60 ατόμων, στις 11, 12 και 18 Απριλίου.
Η Μαρινέλλα για τρεις μεγαλειώδεις βραδιές στο Παλλάς
Η Μαρινέλλα ερμηνεύει τις μεγάλες της επιτυχίες και συμπράττει μουσικά με μια από τις σημαντικότερες φιλαρμονικές της Ελλάδας, την Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας, πλαισιωμένη από πολυπληθή χορωδία του νησιού. Η μεγάλη ερμηνεύτρια θα μας ταξιδέψει, κάνοντας μια μουσική αναδρομή στους μεγαλύτερους σταθμούς της καριέρας της.

Ένα δίωρο υπερθέαμα με την Μαρινέλλα περιτριγυρισμένη από 60 φωνές χορωδών, τη μεικτή χορωδία Αχαράβης «Νικόλαος Πουλίασης», από 35 μουσικούς πνευστών οργάνων, τον φημισμένο Κερκυραίο βαρύτονο Παντελή Κόντο και την φιλαρμονική ορχήστρα. Ένα μουσικό υπερθέαμα, καθώς στην σκηνή του Παλλάς θα συναρπάξουν περισσότεροι από 100 συντελεστές σε μια μεγάλη παραγωγή.

Τη Δευτέρα 11, την Τρίτη 12 και την Δευτέρα 18 Απριλίου στις 20:30 στο Παλλάς, θα παρελάσουν οι σπουδαιότεροι έλληνες συνθέτες όλων των εποχών μέσα από τη φωνή της αγαπημένης μας ερμηνεύτριας. Για πρώτη φορά, η Μαρινέλλα θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες ενορχηστρωμένες για μια ορχήστρα 35 πνευστών οργάνων υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου Ράλλη.

Ταυτότητα:
Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης
Οργάνωση-σχεδιασμός: Δημήτρης Μαργιολάς -Νίκος Δημητρόπουλος
Διεύθυνση χορωδίας: Αγάθη Κοσκινά
Παραγωγή: ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Info:
Η Μαρινέλλα και η Φιλαρμονική «Ομόνοια»
Παλλάς
Βουκουρεστίου 5, τηλ: 2111000365
Δευτέρα 11 και Τρίτη 12 Απριλίου, Δευτέρα 18 Απριλίου
Εισιτήρια από 15€
Προπώληση: Ticket365.gr, στο 2111000365 και στα ταμεία του Παλλάς (9.00-21.00)
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v