ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Gazi Live

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας εμφανίζεται στο Γκάζι Live σε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη με τους Εκείνος κι Εκείνος και Μπλε.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Gazi Live

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, με ιστορίες του ”Rock της Δυτικής Όχθης”, σε μία ξεχωριστή και μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη εναλλαγές και εκπλήξεις. Καλεσμένοι του δύο απ’ τα σημαντικότερα συγκροτήματα της μεγάλης μουσικής οικογένειας που γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι Μπλε και οιΕκείνος & Εκείνος.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας αγαπά τα μουσικά ταξίδια, τα τραγούδια και τους ανθρώπους με τους οποίους συναντήθηκε στην 30χρονη επιτυχημένη διαδρομή του.

Η μουσική παράσταση «Rock της Δυτικής Όχθης” ήρθε αβίαστα για να μας θυμίσει τις μεγάλες διαχρονικέςεπιτυχίες του Φίλιππου Πλιάτσικα τόσο από την προσωπική του διαδρομή όσο και από την συνεργασία του με τους Πυξ Λαξ: “Ποιος έχει λόγο στην Αγάπη”, “Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα”, “Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο”, “Μοναξιά μου όλα”, “Που να πάμε”, “Πόλη χιόνι”, “Έπαψες αγάπη να θυμίζεις”

Για να ξανατραγουδήσουμε 18 χρόνια μετά την συνάντησή του με τους Μπλε σ’ ένα studio της Θεσσαλονίκης και για πρώτη φορά επί σκηνής, τραγούδια που σημάδεψαν τη rock-pop ιστορία της μουσικής στην Ελλάδα. Όπως τα: “Φοβάμαι”, “Δεν θέλω να μιλάς”, “Πιάνω Φωτιά”, “Μια φορά και έναν καιρό” ,"Τρελός" και άλλα.

Όσο για το συγκρότημα Εκείνος & Εκείνος; Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συνδέεται μαζί τους με μια βαθιά φιλία χρόνων και εκτιμά πολύ αυτό το συγκρότημα που γεννήθηκε και δημιουργήθηκε στο Πέραμα, σ’ αυτή τη γωνιά της δυτικής Αττικής φτιάχνοντας τραγούδια που κέρδισαν τη μάχη με το χρόνο όπως:“Τα χειμωνιάτικα μπαρ”, “Τα λόγια κομμάτια”, “Δε θυμάσαι”, “Είπες” “Αγάπη τι δύσκολο πράγμα” και άλλα.

Σ’ αυτή λοιπόν τη σπάνια σύμπραξη που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά μέχρι τώρα θα ενωθούν 3 πολύ σημαντικοί όσο και συγγενικοί μουσικοί κόσμοι... του οικοδεσπότη Φίλιππου Πλιάτσικα και των εξαιρετικών καλεσμένων του, Μπλε και Εκείνος & Εκείνος.

Αυτή η μαγική συνεύρεση θα είναι μόνο για ένα βράδυ, 27 Φεβρουαρίου στο Γκάζι Live!

Μαζί του οι απαραίτητοι συνεργάτες του:

Αλέκος Αράπης (Απροσάρμοστοι) - Ηλ. Μπάσο
Νίκος Σάλτας - Πιάνο , Φωνή
Χάρης ΜιχαΪλίδης (Δραμαμίνη) - Ηλ. Κιθάρα, Φωνή
Γιώργος Λιβαδάς - Τύμπανα
Νίκος Παππάς – Ηχοληψία

Νικητές

Γεωργία Σιδέρη
ΕΙΡΗΝΗ ΔΙΓΕΝΗ
Μαρία Δαλκίδου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v