Όσα θα απολαύσουμε φέτος στον Σταυρό του Νότου

Ποιοι θα παρελάσουν από τις σκηνές του Σταυρού του Νότου αυτό το φθινόπωρο; Δείτε το πρόγραμμα της σεζόν που ξεκίνησε δυναμικά στο Νέο Κόσμο.
Όσα θα απολαύσουμε φέτος στον Σταυρό του Νότου
Κάθε νύχτα της εβδομάδας και μια νέα μουσική έκπληξη, μια διαφορετική εμπειρία μας επιφυλάσσει ο Σταυρός του Νότου αυτό το φθινόπωρο. Δείτε παρακάτω ποιους καλλιτέχνες θα απολαύσουμε στις σκηνές του μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

House Band, κάθε Σάββατο στον Σταυρό του Νότου Club
Στο μόνιμο σχήμα του χώρου, φιλοξενούνται οι νέοι τραγουδιστές Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Γιώργος Πεδιλάς, Μυριέλλα Κουρεντη και Αντώνης Βλάχος σ’ ένα πρόγραμμα με διεσκευές από ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής έντεχνης μουσικής σκηνής.

Αλέξανδρος Μίχος, κάθε Παρασκευή ως 9/10 στον Σταυρό του Νότου Club
Μετά από την περσινή πετυχημένη σεζόν στον Σταυρό του Νότου, και λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου του προσωπικού δίσκου “Χωρίς Παπούτσια”, o Αλέξανδρος Μίχος μας παρουσιάζει τη δική του αλήθεια μέσα από τα τραγούδια του, καθώς και τραγούδια από αγαπημένους Έλληνες και ξένους δημιουργούς και ερμηνευτές.

Χριστόφορος Ζαραλίκος, κάθε Παρασκευή στον Σταυρό του Νότου Plus
Κάθε Παρασκευή και για οκτώ παραστάσεις, απολαυστικό stand up comedy από τον Χριστόφορο Ζαραλίκο.

Αλέξανδρος Μπελλές, από 10/10 ως 24/10 κάθε Σάββατο στις 22.00 στο Σταυρό του Νότου Club
Ο Αλέξανδρος Μπελλές επιστρέφει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club για 3 μόνο Σάββατα 10, 17 & 24 Οκτωβρίου. Σε μια δημιουργική προσπάθεια να συνδυάσει τις μουσικές επιρροές του, επιλέγει έναν ήχο στη βάση του παραδοσιακό - με κύριο εκφραστή την κρητική λύρα - παράλληλα όμως βαθιά ηλεκτρικό με έντονες post-rock δυναμικές και ατμοσφαιρικά samples.

Δημήτρης Ζερβουδάκης, κάθε Σάββατο στην Κεντρική Σκηνή ως 17/10
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, πιστός στο φθινοπωρινό του ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό, έρχεται και πάλι στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου για 3 μόνο παραστάσεις. Το Σάββατο 3, 10 & 17 Οκτωβρίου, φέρνει επί σκηνής τις μουσικές, τα στιχάκια και την αγάπη του και μας προσκαλεί να ζήσουμε την χαρά της ζωντανής επαφής.

Λεωνίδας Μπαλάφας, κάθε Πέμπτη όλο τον Οκτώβριο στον Σταυρό του Νότου Club
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας μας υποδέχεται με την μουσική του παρέα, κάθε Πέμπτη στο club του Σταυρού του Νότου. Τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφική παρουσία, τραγούδια ακυκλοφόρητα και αγαπημένες διασκευές ευελπιστούν να γίνουν συντροφιά κι αγαπημένη συνήθεια τις Πέμπτες στην Αθήνα.

Φωτεινή Βελεσιώτου και Λιζέτα Καλημέρη, κάθε Παρασκευή όλο τον Οκτώβριο στην Κεντρική Σκηνή
Η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Λιζέτα Καλημέρη ξανανταμώνουν στο Σταυρό του Νότου, έχοντας στις αποσκευές τους μια πετυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία που έκλεισε με τον ωραιότερο τρόπο: την sold out συναυλία της Φωτεινής Βελεσιώτου στην Τεχνόπολη που ανάμεσα στους αγαπημένους φίλους της βρισκόταν φυσικά και η Λιζέτα Καλημέρη.

Gadjo Dilo, Σάββατο 10 και 16/10 στο Σταυρό του Νότου Plus
Μετά την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε Γερμανία, Κύπρο και Βαλκάνια, οι Gadjo Dilo επιστρέφουν στην πρωτεύουσα για να μας παρουσιάσουν το μουσικό στυλ που οι ίδιοι δημιούργησαν, το "Manouche De Grec".

Salina, Κυριακή 11/10 στο Σταυρό του Νότου Plus
Βραδιές γεμάτες μουσική, με τραγούδια δικά της αλλά και κλασσικά αγαπημένα από τη ροκ σκηνή καθώς και mainstream κομμάτια, τα οποία έχει μαγειρέψει δίνοντάς τους μια πιο ροκ γεύση, μας καλεί να απολαύσουμε η Salina.

Γεωργία Νταγάκη, Τετάρτη 14 και 21/10 στο Σταυρό του Νότου Club
Δυνατοί ρυθμοί θα δώσουν τη σκυτάλη τους σε μελωδικά ακούσματα δένοντας το Rock με το Πεντοζάλι, αλλά και τον Ψαραντώνη με τους Led Zeppelin σε μια πρωτόγνωρη μέθεξη δυνατών ήχων και συναισθημάτων.

Νίκος και Γιώργος Στρατάκης, Παρασκευή 16, 23, 30/10 στο Σταυρό του Νότου Club
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, τα δύο αδέρφια από τη Μεγαλόνησο, κρατώντας τα δικά τους κλειδιά απο την...πόρτα της Κρητικής Μουσικής, ανεβαίνουν στην Αθήνα, την Παρασκευή 16, την Παρασκευή 23 και την Παρασκευεή 30 Οκτωβρίου, για τρείς μουσικές παραστάσεις στο Σταυρού του Νότου Club.

Βασιλική Καρακώστα και Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Κυριακή 18 και 25/10 στο Σταυρό του Νότου Club
«Φτου Ξελευθερία» - ένα παιχνίδι που ξέρεις από μικρό παιδί θα συμβεί στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και την Βασιλική Καρακώστα τις Κυριακές18 & 25 Οκτωβρίου και 1 Νοέμβριου.

Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης+Guests, Δευτέρα 19 και 26/10 στον Σταυρό του Νότου Club
Μετά το μοναχικό “One Εμman show” που παρουσίασε πέρυσι, επιστρέφει με μπάντα, παίζει το καινούργιο του υλικό και προσκαλεί φίλους να τραγουδήσουν μαζί.

Sinema Band, Τρίτη 20/10 στον Σταυρό του Νότου Club
Οι Sinema είναι μια ελληνόφωνη εναλλακτική ροκ μπάντα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2010 και στη δισκογραφία εμφανίστηκαν το 2013 με το άλμπουμ Το Πρώτο Σκαλί. Mετά από δύο χρόνια προώθησης του προσωπικού τους δίσκου, θα εμφανιστούν στην σκηνή "Σταυρός του Νότου club", στις 20 Οκτωβρίου 2015 για να γιορτάσουν ένα τέλος και μια νέα αρχή.

Mίλτος Πασχαλίδης, Σάββατο 24 και 31/10 στην Κεντρική Σκηνή
Ο Μίλτος Πασχαλίδης αναλαμβάνει να μας διηγηθεί την 20ετη του περιπέτεια στο τραγούδι μέσα από τους σημαντικότερους σταθμούς της αλλά κυρίως απ΄ό,τι φέρει η στιγμή.

Έλλη Πασπαλά και Vassilikos, Σάββατο 24 και 31/10 στο Σταυρό του Νότου Club
Η Ελλη Πασπαλά και ο Vassilikos επιστρέφουν τον Οκτώβριο στη σκηνή του Σταυρού του Νότου plus, εκεί που πρωτοπαρουσίασαν πέρσι με μεγάλη επιτυχία το “Play”. Ενα μουσικό παιχνίδι χωρίς κανόνες, απεριόριστη διάθεση αυτοσχεδιασμών και ξεχωριστές επιλογές από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο.

Προσεχώς:
Από τον Νοέμβριο, θα απολαύσουμε στις σκηνές του Σταυρού του Νότου τα εξής σχήματα
-Πάνος Κατσιμίχας και Κίτρινα Ποδήλατα
Από Παρασκευή 20 Νοεμβρίου & κάθε Παρασκευή
-Εκείνος & Εκείνος και Βασίλης Καζούλλης
Από Παρασκευή 6 Νοεμβρίου & κάθε Παρασκευή
Μαρία Παπαγεωργίου
Από Δευτέρα 23 Νοεμβρίου & κάθε Δευτέρα

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα του Σταυρού του Νότου εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v