Οι Imam Baildi… Μαζί για το Παιδί στο Ηρώδειο

Οι Imam Baildi, παρέα με την Δήμητρα Γαλάνη και τους Carte Postale, ανεβαίνουν στη σκηνή του Ηρωδείου για μια συναυλία στήριξης της ένωσης «Μαζί για το Παιδί».
Οι Imam Baildi… Μαζί για το Παιδί στο Ηρώδειο
Μια ξεχωριστή συναυλία θα γεμίσει φρέσκους ήχους το Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου. Το αγαπημένο νεανικό συγκρότημα Imam Baildi θα βρεθούν στη σκηνή, με εκλεκτούς καλεσμένους στην παρέα τους, για μια βραδιά στήριξης στην δράση του «Μαζί για το Παιδί».

Στην ξεχωριστή αυτή συναυλία των Imam Baildi συμμετέχει η Δήμητρα Γαλάνη, που έχει συμπράξει μαζί τους στο ξεκίνημα της πορείας τους και εκτιμά ιδιαίτερα το ταλέντο τους, καθώς και το χαρισματικό ρετρό-ποπ συγκρότημα από την Πάτρα, Carte Postale.

Πρόκειται για μια συναυλία, που υπόσχεται να ξεχωρίσει στην πολιτιστική ατζέντα του φθινοπώρου και να βοηθήσει περισσότερα από 10.000 παιδιά που αγκαλιάζει με τις δράσεις της η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Ανακάτεμα ήχων και πολιτισμών, νοσταλγία, συγκίνηση, δυναμικές εξάρσεις όπου η ηλεκτρονική μουσική εναρμονίζεται με τις κλασσικές φόρμες και πάντρεμα της διαχρονικότητας με την σύγχρονη πνοή είναι η συνταγή του πιο… μελωδικού ιμάμ.

Μια δίωρη συναυλία γεμάτη ενέργεια, ρεπορτόριο από το ανεξάντλητο σε επιτυχίες παρελθόν της ελληνικής μουσικής υπόσχονται να μας χαρίσουν οι Imam Baildi. Θα ακούσουμε τα highlights μιας πενταετίας που ξεκίνησε σαν ένα ιδιαίτερο project δύο νέων ταλαντούχων μουσικών και δημιουργών που είχαν γαλουχηθεί με εξαιρετικές μουσικές και μετουσιώθηκε στο ελληνικό συγκρότημα-έκπληξη της σύγχρονης μουσικής σκηνής αλλά και των διεθνών ethnic φεστιβάλ.

Μάθετε περισσότερα για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εδώ



Info:
Συναυλία των Imam Baildi
Για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015, 9 μ.μ.
Εισιτήρια: 15€, 30€, 50€ (μειωμένα 10€)
Προπώληση: Ticket Services (Πανεπιστημίου 39), τηλεφωνικά (2107234567) και www.ticketservices.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v