Φαντασία της Disney live: Ένα μαγικό ταξίδι

Ένα μοναδικό θέαμα για όλη την οικογένεια έρχεται στο Θέατρο Badminton. Η Φαντασία της Disney ζωντανά από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.
Φαντασία της Disney live: Ένα μαγικό ταξίδι
Η θρυλική Φαντασία της Disney, συναντά στο Θέατρο Badminton την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, σε μια μεγαλοπρεπή γιορτή εικόνων, χρωμάτων και μουσικής: Φαντασία – Live in Concert!

Η Φαντασία – Live in Concert αποτελεί μια μοναδική σύμπραξη animation και κλασικής μουσικής: οι μουσικοί της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών ερμηνεύουν ζωντανά επιλεγμένα μέρη από τη μουσική επένδυση της Φαντασίας και της συνέχειάς της, της Φαντασίας 2000, παράλληλα με την προβολή των αντίστοιχων αποσπασμάτων από τις δύο ταινίες. Την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών διευθύνει ο διεθνούς φήμης Έλληνας μαέστρος και Διευθυντής της ΚΟΑ, Στέφανος Τσιαλής.

Όταν ο ιδιοφυής Walt Disney ετοίμαζε την εμπνευσμένη Φαντασία (1940), σε συνεργασία με τον μαέστρο Leopold Stokowski είχε κάτι πολύ συγκεκριμένο κατά νου: σκοπός του ήταν να συνδυάσει τις πιο προχωρημένες τεχνικές animation αλλά κι ένα υψηλών προδιαγραφών εικαστικό αποτέλεσμα, με τη διαχρονική αξία της κλασικής μουσικής – κι όλα αυτά, σ’ ένα απολαυστικό φιλμ,γεμάτο χιούμορ και χάρη, που να απευθύνεται σε όλη την οικογένεια.

Για τη μουσική επένδυση της Φαντασίας, ο Disney κι ο Stokowski επέλεξαν, πολύ σοφά, ορισμένα από τα γνωστότερα και πιο αγαπητά μέρη σπουδαίων κλασικών έργων: έργα των Bach, Beethoven, Tchaikovsky, Stravinsky, Schubert κ.ά. έντυσαν τις σκηνές της ταινίας.
Θέατρο Badminton
Άλσος Στρατού, 15773 Γουδή - τηλ. 210 8840600 - www.abcd.gr

Παραστάσεις:
15-31 Μαρτίου

info:
Κάθε Σάββατο & Κυριακή: 12.00 & 15.00
Κάθε Τρίτη: 20.00

Εισιτήρια:
Α Ζώνη 18€, Β Ζώνη 13€, Γ Ζώνη 9€

Προπώληση: 210 8840600| www.abcd.gr
www.viva.gr | καταστήματα: Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots & ΙΑΝΟΣ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v