Ο Τζίμης Πανούσης έρχεται στο… Guantanamo Club

Ο Τζίμης Πανούσης επιστρέφει στη σκηνή και ετοιμάζεται να μας ξεναγήσει στο «Guantanamo Club» από τον Οκτώβριο στην Ακτή της οδού Πειραιώς.
Ο Τζίμης Πανούσης έρχεται στο… Guantanamo Club
Σας έλειψαν τα επί σκηνής καμώματα του «Τζιμάκου»; Ο Τζίμης Πανούσης επιστρέφει στα live δρώμενα της πόλης, παρουσιάζοντας μια μουσική παράσταση για δέκα μόνο παραστάσεις γεμάτες με το ιδιοφυές χιούμορ του αγαπημένου καλλιτέχνη.

«Σύντροφοι καταναλωτές», μας προσκαλεί με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο ο Πανούσης, «από την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου και για 10 μόνο παραστάσεις, ο συμπαγής καλλιτέχνης Τζίμης Πανούσης θα παρουσιάσει το Χωρατόριο 3 (Horatorio) σε Ρε Μίζερο στο Guantanamo Club στην Ακτή Πειραιώς 178.

»Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο όρθιος κωμικός με τις ειδικές ατάκες, σ’ ένα οργανωμένο παραλήρημα με σεξιστικά αστεία και αντικομματικές εμμονές, μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας αναμορφώσει με ρατσιστικά νομοσχέδια πολιτικού ορθολογισμού», συνεχίζει η παρουσίαση της παράστασης.

«Είμαστε όλοι άνεργοι, άνευροι και παραδομένοι στον ψηφιακό μεσαίωνα! Ελάτε να ενώσουμε τη θλίψη μας και να την κάνουμε αμήχανο γέλιο», ολοκληρώνει την πρόσκληση ο Τζίμης Πανούσης. 

*Update: Παράταση παραστάσεων και την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου.
Info
Τζίμης Πανούσης
Guantanamo Club, Ακτή της οδού Πειραιώς (Πειραιώς 178 και Λαμίας, τηλ: 210 3418020)
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 17 Οκτωβρίου, για 10 εμφανίσεις
Τηλ. κρατήσεων 210 3418020
Παράταση παραστάσεων μέχρι και την τελευταία εβδομάδα Νοεμβρίου
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v