Luz Kasal: Η «Ντίβα της Ιβηρικής» στην Αθήνα

Tην Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου η Αθήνα υποδέχεται την διάσημη Ισπανίδα τραγουδίστρια Luz Kasal, η οποία θα παρουσιάσει μουσικό πρόγραμμα με τίτλο «Alma».
Luz Kasal: Η «Ντίβα της Ιβηρικής» στην Αθήνα
 Η Luz Casal (Λουθ Καζάλ), η «Ντίβα της Ιβηρικής» με την αισθαντική φωνή, θα εμφανιστεί την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων, με τίτλο «Alma» («Ψυχή»).

Η συναυλία δίνεται στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της, ενώ νωρίτερα, στις 8 Σεπτεμβρίου, θα εμφανιστεί στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών και θα ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη στο Μέγαρο Μουσικής στις 9 Σεπτεμβρίου.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Luz Casal, η μούσα του Πέδρο Αλμοδοβάρ με την παγκόσμια ακτινοβολία, έχει χιλιάδες θαυμαστές σε όλη την Ελλάδα. Τραγούδια που υμνούν τη ζωή και τον έρωτα συνοδευόμενα από ορχήστρα σπουδαίων σολίστ και ερμηνευμένα από τη διασημότερη εκπρόσωπο της Ισπανόφωνης μουσικής σκηνής, θα προκαλέσουν ρίγη συγκίνησης με τη συγκλονιστική φωνή και ερμηνεία της.
Info:
«Alma» - Luz Casal
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στις 21.00
Εισιτήρια: 15€ - 70€
Προπώληση:
Ticketservices.gr (online και στα ταμεία στην Πανεπιστημίου 39),
τηλεφωνικά στο 210 7234567,
στα καταστήματα Public
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v