Χάρις Αλεξίου-Τάνια Τσανακλίδου live στη Νίκαια

Η Χαρούλα Αλεξίου ξανασυναντά την Τάνια Τσανακλίδου και τους Nouveau Sextet σε μια μουσική σύμπραξη που θα μας ταξιδέψει από τη Νίκαια… στα βαθιά του ελληνικού τραγουδιού.
Χάρις Αλεξίου-Τάνια Τσανακλίδου live στη Νίκαια
«Τραγούδα, θέλω να σε ακούω»: Τον στίχο της μεγάλη επιτυχίας της χρονιάς θα ξανατραγουδήσουν, η μία στην άλλη, οι δύο μεγάλες ερμηνεύτριες στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας. Η Χάρις Αλεξίου και η Τάνια Τσανακλίδου, μετά την επιτυχημένη τους συνεργασία τον χειμώνα στο Anodos Live Stage από την οποία σας μεταφέραμε εντυπώσεις εδώ, ξανασμίγουν επί σκηνής στις 11 Ιουλίου, σε μια συνάντηση ειδικού βάρους, καθώς και οι δυο τους ανήκουν σε εκίνη τη γενιά που ανανέωσε, τροφοδότησε και προχώρησε το ελληνικό τραγούδι.

Η σύμπραξη της Χαρούλας και της Τάνιας στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας θα τα έχει όλα: Πάθος και δύναμη. Χιούμορ και οικειότητα. Εσωτερικότητα και Εξωστρέφεια. Και βέβαια μια συμμαχία που υπόσχεται μια κατάδυση στην πιο καλή περιοχή του ελληνικού μας τραγουδιού και μια σύμπραξη που θα ζωντανεύει την συναρπαστική πορεία και των δύο ξεχωριστά.

Οι δυο ερμηνεύτριες θα μας ταξιδέψουν σε εποχές και δίσκους που λατρέψαμε και θα «σεργιανίσουν» σε διαχρονικές αθάνατες επιτυχίες, όπως το «Πες το κι έγινε», «Το Πάτωμα», η «Ζελατίνα», ο «Φώσφορος», «Κράτα για το τέλος», «η Μικρή μου μωβ βεντάλια», το «Γράμμα στον κ. Γκάτσο», το «Μάλιστα κύριε» του Ζαμπέτα και το «Καίγομαι» του Ξαρχάκου.

Ο λυρισμός και το πάθος στην ίδια σκηνή από την Χάρι Αλεξίου και την Τάνια Τσανακλίδου θα πλαισιωθούν από το γκρουπ που προτείνει ένα νέο ήχο στην ελληνική μουσική και ακούει στο όνομα «Nouveau Sextet» (Θωμάς Κωνσταντίνου, Σωτήρης Λεμονίδης, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Δημήτρης Τσάκας, Κώστας Μερετάκης, Κώστας Κωνσταντίνου) και τους φίλους τους Παναγιώτη Τσεβά και Δημήτρη Μπαρμπαγάλα.

«Τραγούδα, θέλω να σ’ ακούω»
Χάρις Αλεξίου και Τάνια Τσανακλίδου live
Μαζί τους οι Nouveau Sextet
Επιμέλεια ήχου : Παύλος Σαπουντζής, Αντώνης Παραμύθης
Σχεδιασμός φωτισμών: Περικλής Μαθιέλλης 


Επόμενες προγραμματισμένες συναυλίες
:
9 Αυγούστου: Σίβηρη Χαλκιδικής
8 Σεπτεμβρίου: Θεσσαλονίκη (Θέατρο Δάσους)
10 Σεπτεμβρίου: Βύρωνας (Θέατρο Βράχων)


Info:
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
Παρασκευή 11 Ιουλίου
Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση 10€, ταμείο θεάτρου 12€
Σημεία προπώλησης: Δημαρχείο Νίκαιας-Ρένητ, viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ianos
Πληροφορίες: 210 4278289
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v