Η Φωτεινή Δάρρα τραγουδά στην καρδιά της Αθήνας

Η Φωτεινή Δάρρα θα μας τραγουδήσει σε αποχρώσεις... “Black & White” στο Stage Volume 1, στην καρδιά της Αθήνας την Πέμπτη 26 Ιουνίου.
Η Φωτεινή Δάρρα τραγουδά στην καρδιά της Αθήνας
Τα ωραιότερα τραγούδια των καλύτερών μας χρόνων ετοιμάζεται να τραγουδήσει με την αιθέρια φωνή της η Φωτεινή Δάρρα, εγκαινιάζοντας τις καλοκαιρινές της συναυλίες από την καρδιά της Αθήνας.

Η γνωστή καλλιτέχνις με τους μουσικούς της θα παρουσιάσει στις 26 Ιουνίου το πρόγραμμα "Black & White", ένα ζωντανό μίγμα τραγουδιών από την ελληνική έντεχνη και την παγκόσμια ροκ σκηνή, αλλά και αυθεντικά λαϊκά τραγούδια. Η απόλυτα καλοκαιρινή βραδιά στο Stage Volume 1 θα είναι επίσης γεμάτη στοπ καρέ από τις αγαπημένες ταινίες που καθόρισαν τα "καλύτερα χρόνια" της Ελλάδας.

Δεν θα λείψουν και τα τραγούδια από την προσωπική πορεία της τραγουδίστριας μαζί με τα τκομμάτια από την νέα συνεργασία της με τον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος την ξεχώρισε ως μία από τις καλύτερες ερμηνεύτριες της σύγχρονης γενιάς.

Η αισθαντική φωνή και η δυναμική παρουσία της στη σκηνή, σε συνδυασμό με σπουδαίους σολίστ-μουσικούς, υπόσχονται μια μοναδική παράσταση με φόντο “Black & White” και άρωμα θερινού σινεμά.

Συντελεστές:
Εικαστικός Σχεδιασμός: Νίκος Καλαβρυτινός
Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Χαραλάμπους
Σχεδιασμός Ήχου: Γιάννης Λαμπρόπουλος

Stage Volume 1
Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου,
Μοναστηράκι
Τηλ. 210 3232 132

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση:
Τα πρώτα εισιτήρια θα κοστίζουν 12€
Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 15€
Στο τελικό στάδιο της προπώλησης και στο ταμείο η τιμή θα διαμορφωθεί στα 19€

Σημεία προπώλησης:
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210 3801464
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v