Ήχοι του Δάσους: Η Φωκίδα πλημμυρίζει με μουσικές

Το μουσικόφιλο και… φυσιολατρικό φεστιβάλ επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά, φιλοξενώντας μεταξύ άλλων τον Ορφέα Περίδη, τους Locomondo και τους Χαΐνηδες.
Ήχοι του Δάσους: Η Φωκίδα πλημμυρίζει με μουσικές
Το φεστιβάλ – θεσμός του νομού Φωκίδας επιστρέφει για ακόμη μια καλοκαιρινή γιορτή αυτόν τον Ιούλιο και το γιορτάζει με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες. Καθιερωμένο ως ένα από τα πιο άρτια οργανωμένα και δημοφιλή κατασκηνωτικά φεστιβάλ της Ελλάδας, οι «Ήχοι Του Δάσους» προσκαλούν και αυτό το καλοκαίρι τους φίλους της μουσικής και της φύσης, στο μοναδικής ομορφιάς οροπέδιο της Αγ. Τριάδας, στην Καλοσκοπή Φωκίδας.

Τι θα δούμε εκεί;
Γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα, τα οποία θα δώσουν παλμό στις… ορεινές μας νύχτες. Συγκεκριμένα:

Παρασκευή 19/07
Locomondo
Χαίνηδες
Mode Plagal



Σάββατο 20/07
Ορφέας Περίδης
Χρήστος Θηβαίος & Mr Highway Band
Cabaret Balkan
Bad Bid



Κυριακή 21/07
Ν. Ζιώγαλας – Μ. Φάμελλος – Οδ. Τσάκαλος
Στέλιος Σαλβαδόρ - Μωρά Στη Φωτιά
The Bullets
Monostyle



Πέρα από τις βραδινές συναυλίες, παιχνίδια, εργαστήρια και άλλες δραστηριότητες στο βουνό θα γεμίσουν τα πρωινά και τα απογεύματά των επισκεπτών: Περιβαλλοντικές δράσεις, εικαστικά εργαστήρια, επίδειξη και διαγωνισμός graffiti, μαθήματα κρουστών, ασκήσεις yoga και Qi Kung , φουσκωτά παιχνίδια και τραμπολίνο, τοξοβολία, πίστα αναρρίχησης, ποδηλασία και άλλες δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού.

Οι κατασκηνωτές θα βρουν και φέτος όλες τις παροχές ενός οργανωμένου camping. Εστιατόριο - καφετέρια, μπαρ, τουαλέτες, ντους, parking, γραμματεία, ιατρείο και φαρμακείο, θα βρίσκονται στη διάθεση των κατασκηνωτών, ενώ για όσους θέλουν μια πιο άνετη διαμονή μπορούν να διαμείνουν σε κάποιον από τους ξενώνες και ξενοδοχεία που βρίσκονται στα γειτονικά χωριά.

Εισιτήριο τριημέρου: 20€

Στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνονται το δικαίωμα κατασκήνωσης και διαμονής στο χώρο του φεστιβάλ για όλο το τριήμερο, παρακολούθησης των συναυλιών καθώς και συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα αυτό περιλαμβάνει. Περισσότερα εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v