Ο Paul McCartney τραγουδά με τους… Nirvana

Τι κοινό έχουν ο μακαρίτης Kurt Cobain και ο Sir Paul McCartney; Ο δεύτερος θα πάρει την θέση του… πρώτου, έστω και προσωρινά, για τις ανάγκες της συναυλίας στη Νέα Υόρκη για τα θύματα του τυφώνα Sandy.
Ο Paul McCartney τραγουδά με τους… Nirvana
Θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί φάρσα, όμως είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Μάλιστα οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης θα έχουν την δυνατότητα να το ζήσουν το βράδυ της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου του 2012. Οι θρυλικοί Nirvana, το συγκρότημα που έφερε τα πάνω κάτω στην μουσική σκηνή των 90s, εμφανίζονται για πρώτη φορά στην σκηνή μετά από είκοσι χρόνια, με… παρτενέρ το πρώην «Σκαθάρι» Paul McCartney, στην θέση του μακαρίτη Kurt Cobain.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, o Paul McCartney είχε ήδη ηχογραφήσει μερικά κομμάτια με τον ντράμερ των Nirvana και νυν τραγουδιστή των Foo Fighters Dave Grohl και τον μπασίστα Krist Novoselic, ενώ δήλωσε για την συνεργασία τους: «Δεν είχα καταλάβει ποιοι ήταν όταν ηχογραφούσαμε. Έλεγαν πόσο ωραία ήταν να είναι και πάλι μαζί. Εγώ τους είπα: ‘Τι; Δεν έχετε παίξει μαζί τόσο καιρό;’ Τότε κάποιος μου ψιθύρισε: ‘Αυτοί είναι οι Nirvana. Είσαι ο Kurt’. Δεν μπορούσα να το πιστέψω».
 
H συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Madison Square Garden για τα θύματα του τυφώνα Sandy και θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Rolling Stones, o John Bon Jovi, o Eric Clapton, o Billy Joel και o Bruce Springsteen.

Φέτος, συμπληρώθηκαν δεκαοκτώ χρόνια από την αυτοκτονία του Cobain. Λέτε να τρίξουν τα κόκαλά του;

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v