Depeche Mode: Πέντε ιστορικές συναυλίες τους στο Youtube

Οι διαχρονικά αγαπημένοι Depeche Mode, επιστρέφουν στην Ελλάδα το 2013 και εμείς… προθερμαινόμαστε παρακολουθώντας στο Youtube πέντε κορυφαίες (και το κυριότερο: full length) ζωντανές εμφανίσεις τους.
Depeche Mode: Πέντε ιστορικές συναυλίες τους στο Youtube
Η χθεσινή αναγγελία της ευρωπαϊκής τους περιοδείας ήταν από τα λίγα καλά νέα του Οκτώβρη και η αλήθεια είναι πως την… χρειαζόμασταν. Οι Depeche Mode έρχονται Ελλάδα (όχι ακόμα, τον Μάιο του 2013) και οι φαν σταυρώνουν τα δάχτυλά τους ώστε να μην επαναληφθούν οι «ξενέρωτες» στιγμές του 2009 στη Μαλακάσα. Με αφορμή λοιπόν, την επικείμενη εμφάνισή τους στο Terra Vibe, μπαίνουμε από νωρίς σε Depeche… mode, εκμεταλλευόμαστε τη νέα λειτουργία του Youtube η οποία επιτρέπει το «ανέβασμα» ολόκληρων live, αράζουμε στον καναπέ και απολαμβάνουμε ορισμένες από τις καλύτερες ζωντανές εμφανίσεις τους.

101 Live at the Pasadena Rose Bowl 1988

To συγκρότημα περιοδεύει σε όλον τον κόσμο, η 101η και τελευταία εμφάνισή του γίνεται στο στάδιο Pasadena Rose Bowl της Καλιφόρνια και εμείς απολαμβάνουμε όλα τα best of τους από εκείνη την εποχή συμπεριλαμβανομένων των "Blasphemous Rumours", "Stripped" και "Just Can't Get Enough".



Touring the Angel Live in Milan 2006

H περιοδεία του συγκροτήματος για το 11ο άλμπουμ τους με τίτλο “Playing the Angel” έγινε την περίοδο 2005-2006 και περιλάμβανε εμφανίσεις σε Ευρώπη και Αμερική. Η συναυλία τους στο Μιλάνο στις 18 Φεβρουαρίου 2006 στα πλαίσια της περιοδείας μαγνητοσκοπήθηκε και κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά σε DVD. Απολαύστε την.



Devotional Live in Barcelona – Frankfurt

Μετά την κυκλοφορία του «Songs of Faith and Devotion» το 1993, οι Depeche ξεκίνησαν την περιοδεία “Devotional” , η οποία ολοκληρώθηκε μετά από πενήντα συναυλίες σε όλον τον κόσμο. Τα live στην Βαρκελώνη και την Φρανκφούρτη μαγνητοσκοπήθηκαν και κάπως έτσι εμείς βλέπουμε παρακάτω τις καλύτερες στιγμές από αυτά.



Exciter Live One Night in Paris 2001

Στις 9 και στις 10 Οκτωβρίου του 2001 οι Depeche εμφανίστηκαν στο Palais Omnisports de Paris-Bercy του Παρισιού και ο σκηνοθέτης Anton Corbijn είχε μπόλικο υλικό στα χέρια του για να γυρίσει ακόμα ένα εντυπωσιακό show.



Live In Hamburg 1984

Η πρώτη επίσημη κυκλοφορία του συγκροτήματος σε VHS, περιλαμβάνει σχεδόν όλη την εμφάνισή τους στο Αμβούργο της Γερμανίας στις 14 Δεκεμβρίου του 1984. Those were the days!



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v