Συναυλία Μίκη Θεοδωράκη με τρόφιμα αντί εισιτηρίου!

H Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης στέλνει μήνυμα κοινωνικής ευαισθησίας απέναντι στη δοκιμασία που βιώνουν σήμερα οι συνάνθρωποι μας, καθώς την Δευτέρα οργανώνεται συναυλία, στην οποία αντί για χρήματα, το εισιτήριο απαιτεί τρόφιμα για τους άπορους. 
Συναυλία Μίκη Θεοδωράκη με τρόφιμα αντί εισιτηρίου!
«Κατάθεση αλληλεγγύης, Πράξη Ζωής». Με αυτές τις φράσεις, και πολλή μουσική από εκείνη που συνέθεσε ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης, η Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης καλεί όλους τους Αθηναίους να αποδείξουν το «φιλότιμό» τους στην συναυλία που οργανώνεται την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου υπέρ των άπορων και άστεγων συμπολιτών μας.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας στο Θέατρο Ελληνικών Χορών Δόρα Στράτου στον λόφο του Φιλοπάππου, η Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης θα πραγματοποιήσει μεγάλη συναυλία, στην οποία αντί για χρηματικό εισιτήριο, το κοινό καλείται να έρθει με συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας για τα καθημερινά συσσίτια των άπορων και άστεγων ανθρώπων που συνεχώς αυξάνονται στους δρόμους. 

Στην συναυλία, στην οποία θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από όλο το φάσμα της καριέρας του, συμμετέχουν αφιλοκερδώς ο Μανώλης Μητσιάς και οι ηθοποιοί Σταύρος Ζαλμάς, Μπέσσυ Μάλφα, Μέμος Μπεγνής, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Μάνια Παπαδημητρίου, Μαριέττα Ριάλδη, Ελένη Φιλίνη και Ρένος Χαραλαμπίδης. Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (KYΑΔΑ) και εθελοντές της Interamerican θα συγκεντρώσουν τα συσκευασμένα τρόφιμα.

Info:
ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 8:30μμ
ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ «ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ»
ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ
Είσοδος ελεύθερη με την προσκόμιση τροφίμων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v