Tiger Lillies Freakshow στο Φεστιβάλ Υμηττού - Κερδίστε προσκλήσεις

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Υμηττού, οι αγαπημένοι από το ελληνικό κοινό Tiger Lillies έρχονται για άλλο ένα εντυπωσιακό Freakshow την Κυριακή 28 Ιουνίου. Το In2life εξασφάλισε για δέκα τυχερούς από εσάς διπλές προσκλήσεις για να τους απολαύσετε από κοντά.
Tiger Lillies Freakshow στο Φεστιβάλ Υμηττού - Κερδίστε προσκλήσεις
Οι 10 τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για να βρεθούν την Κυριακή 28/6 στο Tiger Lillies Freakshow είναι οι:

ΒΕΛΗΜΒΑΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΑΔΕΛΦΟΥΛΑΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΓΑΛΗΝΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
ΡΑΝΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ
ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΓΩΝΑ ΚΑΛΟΥΣΗ
ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ 

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν με προσωπικό e-mail σχετικά με την παραλαβή των προσκλήσεών τους.
Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό. 

Οι Tiger Lillies και ο αλλόκοτα γοητευτικός θίασος του Freakshow, θα παρουσιάσουν στο Θέατρο Βράχων στο πλαίσιο του 23ου Φεστιβάλ Υμηττού, ένα ταξίδι στον σκοτεινό και μυστηριώδη κόσμο τους.

Σε σκηνοθεσία του Sebastiano Toma, του ανθρώπου πίσω από το θρυλικό πλέον Tiger Lillies Circus, το Freakshow μοιάζει βγαλμένο από εφιαλτικό παραμύθι, καθώς ο σκοτεινός κόσμος των Tiger Lillies πλαισιώνεται από ένα υποβλητικό σκηνικό και μια ομάδα αλλόκοτα γοητευτικών performers. Στο Freakshow συναντάμε αλλόκοτους χαρακτήρες όπως τον υπηρέτη-καρυοθραύστη Jarly, τη μακρυμαλλούσα Αmanda που ζει και αναπνέει μόνο με τα μαλλιά της, τον αθάνατο μοτοσυκλετιστή Victor, τον άπληστο και φιλοχρήματο Tommy, τη γιγαντιαία τραγουδίστρια Marta, τoν τρίποδο Frank και τις σιαμαίες αδερφές Daisy και Violet Hilton.

Μια πρώτη γεύση του Freakshow από τις σημειώσεις του σκηνοθέτη Sebastiano Toma:
«Έχει ήδη νυχτώσει. Η φωτιά σιγοκαίει στο τζάκι. Ακούγεται η πρώτη νότα του ακορντεόν. Αλλόκοτοι επισκέπτες καταφθάνουν. Μας διηγούνται ιστορίες για την ομορφιά, την ασχήμια και τη μοίρα. Πρωτόγνωρες εικόνες περνούν μπροστά από τα μάτια μας. Η φωτιά μας μαγνητίζει, το τζάκι μας καταπίνει και ξαφνικά βρισκόμαστε σ’ έναν άλλο κόσμο, που υπάρχει πλάι στο δικό μας. Έναν κόσμο τόσο κοντινό και συνάμα τόσο μακρινό…».

O Sebastiano Toma πρωτοείδε τους Tiger Lillies όταν έκαναν τα πρώτα τους βήματα στις αρχές της δεκαετίας του ’90, να παίζουν σε κάποιο σκοτεινό κελάρι στο Αμβούργο μπροστά σε λίγες δεκάδες άτομα. Ο ίδιος ήταν τότε ιδιοκτήτης της Fliegen Bauten, της μεγαλύτερης τέντας τσίρκο και καμπαρέ της Γερμανίας. Παρόλο που oι Tiger Lillies ήταν τότε παντελώς άγνωστοι, ο Sebastiano, χωρίς δεύτερη σκέψη, τους κάλεσε να δώσουν μια σειρά συναυλιών στην Fliegen Bauten μετά από μερικούς μήνες.

Το ρίσκο του απέδωσε και οι Tiger Lillies άρχισαν σιγά σιγά να χτίζουν το όνομά τους στη Γερμανία, ώσπου, μερικά χρόνια μετά, ο Sebastiano είχε άλλη μία, ακόμα πιο ριψοκίνδυνη ιδέα: να σκηνοθετήσει μια παράσταση βασισμένη στη μουσική των Tiger Lillies και εμπνευσμένη από τον κόσμο του τσίρκο.

Κάπως έτσι ξεκίνησε το θρυλικό πλέον Tiger Lillies Circus που για περισσότερα από 10 χρόνια περιοδεύει ανά τον κόσμο, δημιουργώντας φανατικούς θαυμαστές σε κάθε σταθμό.

Με το Freakshow οι Tiger Lillies και ο Sebastiano Toma προσεγγίζουν έναν πιο σκοτεινό κι εκκεντρικό κόσμο, ένα παράλληλο σύμπαν-ταμπού που ζει και αναπνέει δίπλα μας, με τους δικούς του νόμους και άγραφους κανόνες.
 
Σκηνοθεσία: Sebastiano Toma
Μουσική/Στίχοι: Martyn Jacques - THE TIGER LILLIES
Χορογραφία: Σοφία Σπυράτου
Σχεδιασμός κοστουμιών: Claire Bracewel
Σκηνικά: Sebastiano Toma
Σχεδιασμός μαριονέτας/ κούκλας: Δημήτρης Στάμου, Ντέμη Παπαδά – ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΜΕΡΛΙΝ
Σχεδιασμός φωτισμού: Σάκης Μπιρμπίλης
Σχεδιασμός ήχου: Claus Buehler

Συμπαραγωγή: Θέατρο Badminton - 23ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΜΗΤΤΟΥ

Tiger Lillies Freakshow
Κυριακή 28 Ιουνίου 2009, Θέατρο Βράχων
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v