Φεστιβάλ ”Καλών Τεχνών” στην Τεχνόπολη

Ένα τριήμερο φεστιβάλ- εικαστικών δρωμένων διοργανώνει ο σύλλογος φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών από τις 26 έως τις 28 Μαΐου. Πολύ μουσική, βίντεο τέχνης, performances και προβολή του έργου του Θανάση Ρεντζή ”Ηλεκτρικός Αγγελος”.

Ένα πρωτότυπο τριήμερο φεστιβάλ με τίτλο ”Digital Freaks install the noise” όπου ήχος, εικόνα και κίνηση συναντώνται και περιπλέκονται, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο εικαστικό γεγονός, διοργανώνει η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών σε συνεργασία με την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από τις 26 έως και τις 28 Μαΐου 2006.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Παρασκευή 26 Μαΐου, στις 21.00.

Η ΑΣΚΤ, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του συλλόγου των φοιτητών της και έχοντας πάντα ως κύρια μέριμνα της τη συνεχή διεύρυνση του φάσματος της καλλιτεχνικής έκφρασης, παρουσιάζει ένα συνδυασμό έργων βίντεο τέχνης με performances στον περιβάλλοντα χώρο της εκδήλωσης, καθώς και έναν μεγάλο αριθμό μουσικών και dj’s της ηλεκτρονικής μουσικής, προσφέροντας με ξεχωριστό τρόπο μια εναλλακτική οπτική προσέγγιση σε ό,τι διαμορφώνεται σήμερα ως έργο τέχνης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα προβάλλονται έργα βίντεο τέχνης από τους φοιτητές της ΑΣΚΤ, ενώ στα εγκαίνια θα προβληθεί το έργο του Θανάση Ρεντζή ”Ηλεκτρικός Άγγελος”. Το τριήμερο περιλαμβάνει επίσης performances από φοιτητές της Σχολής και θεατρικά δρώμενα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του μουσικού μέρους του φεστιβάλ έχει ως εξής:

Παρασκευή, 26/05/06: D.j. Γ., Νyan, Tune, Drog-A-Teck, Aza, Orestis (Trantumm Recs).

Σάββατο, 27/05/06: Tonytoby aka Naono, Urbanoise Group Therapy, Naono.

Κυριακή, 28.05.06: Λεωνίδας Σκιαδάς, Πάνος Παναγιωτάκος, Vasilis Astralon, Kostas XXX.

Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 18:00 έως τα μεσάνυχτα, ενώ τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα 210 3817643 και 6947223146.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v