Ρίκι Μάρτιν: Ζούσα με κατάθλιψη μέχρι να παραδεχτώ δημόσια ότι είμαι γκέι

Ο Ρίκι Μάρτιν έδωσε μια πολύ συγκινητική συνέντευξη όπου και αποκάλυψε τις δυσκολίες που περνούσε μέχρι να παραδεχθεί δημόσια ότι είναι γκέι.
Ρίκι Μάρτιν: Ζούσα με κατάθλιψη μέχρι να παραδεχτώ δημόσια ότι είμαι γκέι
Ο Ρίκι Μάρτιν βρέθηκε στην κορυφή των μουσικών charts την περίοδο του «Livin 'La Vida Loca» με το κοινό να παραληρεί σε κάθε του συναυλία και δημόσια εμφάνιση. Ωστόσο με βάση τα όσα αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του εκείνη η περίοδος υπήρξε ιδιαίτερα οδυνηρή για τον καλλιτέχνη καθώς δεν είχε κάνει ακόμη το δημόσιο coming out του ως γκέι.

 

Στην τελευταία εκπομπή του Proud Radio της Apple Music, ο Ρίκι Μάρτιν μίλησε στην Χάιτι Χόλινς εξηγώντας πώς ήταν η ζωή του όταν δεν είχε παραδεχθεί δημόσια πως είναι γκέι, στα τέλη της δεκαετίας του 1990. «Ο κόσμος μου έδινε πίσω τις ώρες που είχα βάλει στη μουσική, τις ώρες που είχα βάλει σε αυτήν την καριέρα», δήλωσε. «Ήμουν ο βασιλιάς του κόσμου. Η μουσική μου ακούστηκε σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από τη γλώσσα. Θα μπορούσα να φτάσω πέντε Θεούς, αλλά δεν ζούσα ολοκληρωμένα. Ήμουν λυπημένος. Είχα κατάθλιψη».

Ο 48χρονος τραγουδιστής ανέφερε ότι έδινε παραστάσεις ως μέσο επιβίωσης, ως τρόπο να «ξεφύγει από αυτή τη βαριά θλίψη» που ένιωθε από το να είναι «παγιδευμένος στη ντουλάπα».

Παράλληλα μίλησε και για τη διάρκεια μιας παγκόσμιας περιοδείας του όταν ήταν τόσο άσχημα που δεν μπορούσε να εμφανιστεί. «Ήμουν στην Αυστραλία και από την Αυστραλία, επρόκειτο να πάμε στη Νότια Αμερική. Και είπα, δεν μπορώ. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Πρέπει να πάω σπίτι. Χρειάζομαι ησυχία. Πρέπει να κλάψω. Πρέπει να θυμώσω. Πρέπει να συγχωρήσω τον εαυτό μου που του επέτρεψα να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, να φτάσει εδώ που είναι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν ο διάσημος τραγουδιστής άρχισε να δουλεύει τα απομνημονεύματά του, βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει την σεξουαλική του ταυτότητα και στους θαυμαστές του, καθώς είχε προηγηθεί το coming out στους φίλους και συγγενείς του. «Το έγραψα και πάτησα αποστολή και μετά έκλαψα σαν τρελός. Και έκτοτε είμαι πολύ χαρούμενος», τόνισε ο ποπ σταρ.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v