Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του μακαρίτη Madclip

"Money And Drugs Can't Live In Poverty" τιτλοφορείται ο δίσκος του αδικοχαμένου trapper που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.
Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του μακαρίτη Madclip

Το τροχαίο δυστύχημα του Mad Clip είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν συνέβη, βυθίζοντας στο πένθος όλη την ελληνική Trap σκηνή και τους χιλιάδες fans του.

Δυστυχώς ο Mad Clip δεν πρόλαβε να δει την κυκλοφορία του δίσκου, πάνω στον οποίο δούλευε την περίοδο που έχασε τη ζωή του. Ωστόσο σαν φόρος τιμής προς τον ίδιο ο δίσκος κυκλοφόρησε, δίνοντας «σάρκα και οστά» στο καλλιτεχνικό όραμα του διάσημου trapper. Το όνομα αυτού "Money And Drugs Can't Live In Poverty" και περιλαμβάνει αρκετά ακυκλοφόρητα κομμάτια του Mad Clip.

Το "Money And Drugs Can't Live In Poverty", είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, κι έχει 17 τραγούδια στο σύνολό του. Το executive producing υπογράφει ο Skive, ο παραγωγός στον οποίο ο Mad Clip εμπιστευόταν τον ήχο του. Το artwork επιμελήθηκε ο Sake.

Το tracklist περιλαμβάνει κάποια solo κομμάτια που ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε ολοκληρώσει, πριν το τραγικό τροχαίο, τα "Rockstar", "Brookie" και "Coupe". Επίσης, υπάρχουν τραγούδια, όπως τα "Kawasaki", "Nani", "Chit Chat", "Parto Habari" και "Streets", συνεργασίες του Mad Clip με συναδέλφους του, που αποτελούσαν τη φιλική και επαγγελματική οικογένειά του, όπως οι Light, FY, Rack, Thug Slime, Dj Stephan, BeTaf Beats, Fly Lo, Strat, Display, Muneylord, Mike G, Redface, Billy Sio και Justodd Beats.

Βρείτε το «Money And Drugs Can't Live In Poverty» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: https://smarturl.it/nq0aha

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v