All time classic ελληνικά καλοκαιρινά hits

Μιξάραμε την καλύτερη καλοκαιρινή playlist με αγαπημένα hits για πάρτη σου και για το πάρτι σου. Μπρατσάκια να πάρεις.
All time classic ελληνικά καλοκαιρινά hits
Αν ακούσεις κάποιον που δεν συμπαθεί το καλοκαίρι, καλύτερα να φύγεις μακριά γιατί κάποιον λάκκο έχει η φάβα. Μιλάμε για την εποχή που συνδυάζει άραγμα σε παραλιάρες, βουτιές και κοκτειλάρες πάνω στο κύμα. Χρειάζεται ωστόσο και την κατάλληλη μουσική υπόκρουση για να μπεις στο κλίμα και να κουνήσεις το κορμί σου το φιδίσιο, που είναι μπρος και πίσω ίσιο (και αλλιώς να είναι μην ξενερώνεις, εμείς δεν γουστάρουμε body shamers στις παραλίες μας). Σου φτιάξαμε λοιπόν σένια λίστα με all time classic ελληνικά καλοκαιρινά hits για να γίνει η κατάλληλη δουλίτσα.

Ημισκούμπρια- Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία



Τιτανομέγιστη τραγουδάρα που έχει ταλαιπωρήσει μπόλικους γοφούς στην προσπάθεια τους να πιάσουν το groove του κομματιού. Τα Ημισκούμπρια φοράνε Σταλόνε Cobra το γυαλί και κάλτσα ως το γόνι και μαζί με τους ΑΜΑΝ ορμούν σαν τον Ντέιβιντ Χάσελχοφ στην παραλία.

Φατμέ- Το Καλοκαιράκι



Γνωστό και μη εξαιρετέο χουζούρικο τραγουδάκι ιδανικό για αγκαλίτσες και φιλάκια κι άλλα τέτοια ερωτικά σε ερημικές παραλίες.

Δυτικές Συνοικίες- Καλοκαιρινά Ραντεβού



Λίγα συγκροτήματα με one off hits συμπαθήσαμε τόσο πολύ όσο τις Δυτικές Συνοικίες. Τιμή και δόξα στις γκαρίδες που ακούμε κάθε χρόνο πάνω από το ρεφρέν στα μπιτσόμπαρα της χώρας.

Ελένη Φουρέιρα- Ραντεβού στην Παραλία



Όταν η Ελένη Φουρέιρα σε καλεί στην παραλία, κόβεις τον λαιμό σου και πας γιατί ΄ολοι έχουμε ανάγκη λίγο αγνό ελληνικό ρεγκετόν!

Βαγγέλης Γερμανός- Κρουαζιέρα



Όταν ο Βαγγέλης Γερμανός τραγούδησε τον στίχο Μύκονο και Σαντορίνη σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι, άλλαξε μια για πάντα τα καλοκαίρια μας.

Έλλη Κοκκίνου- Αυτό το καλοκαίρι



Καλοκαίρι παρέα με Έλλη Κοκκίνου, είναι ένα υπέροχο καλοκαίρι. Όλοι το ξέρουν αυτό.

Νίκος Καρβέλας- Καλοκαιρινές Διακοπές



Νίκο Καρβέλα άρχοντα πάρε μας τα υπάρχοντα μιας και έκανες τραγούδι τη σκέψη όλων μας.

Θάνος Καλλίρης- Έπιασε βροχή



Αοιδός της αγάπης, του έρωτα και της καλοκαιρινής βροχής ο Θάνος Καλλίρης τα τραγούδησε νέτα, σκέτα, ερωτικά και καλοκαιρινά.

Kώστας Μπίγαλης- Του Αιγαίου τα μπλουζ



Στο λατρεμένο και ultra cult videoclip ο Μπίγαλης παίζει πιάνο σε παραλία και άδει στον Θεό Απόλλωνα να παίξει επιτέλους του Αιγαίου τα Blues, να γίνει η φάση καλοκαιρινή.

Βίκυ Χαρίτου- Νύχτες στη Μύκονο



90s ελληνική τραγούδαρα που σε εξαναγκάζει να κλείσεις εισιτήριο για Μύκονο ώστε να παίξεις μπάλα εκεί στις επόμενες καλοκαιρινές σου νύχτες.

Σοφία Αρβανίτη- Μη μου μιλάς για καλοκαίρια



Το απόλυτο καλοκαιρινό κομμάτι flashback στη δεκαετία των 90s με τα πολύχρωμα μαγιό, τα αέρινα παρεό, τα σπαστά μαλλιά που τα φυσά το καλοκαιρινό αεράκι και τα νησιώτικα σπιτάκια που ακόμη έχουμε κρατημένα με μισοφαγωμένες βιντεοκασέτες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v