Πιάνουμε θέση στις συναυλίες του Ιουλίου

Ροκ, ποπ, ηλεκτρονική μουσική μέχρι και thrash metal, έχει ο συναυλιακός μπαξές του Ιουλίου. Όσο διαβάζεις, κλείσε και κανένα εισιτηριάκι.
Πιάνουμε θέση στις συναυλίες του Ιουλίου
Εδώ και λίγο καιρό οι συναυλίες που μας έλειψαν τόσο πολύ την περίοδο του λοκντάουν επιτρέπονται και πάλι. Ακόμη και με τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα (καθήμενοι, μάσκες κτλ) παραμένουν μια όαση συναυλιακής δροσιάς στην ξηρασία των τελευταίων μηνών. Ο Ιούλιος είναι παραδοσιακά ένας από τους πιο πλούσιους μήνες σε live, μιας και πάμπολλοι καλλιτέχνες βρίσκονται εν μέσω της καλοκαιρινής τους περιοδείας. Ξεδιαλέξαμε τις πιο ενδιαφέρουσες συναυλίες του μήνα λοιπόν και πιάσαμε ήδη θέση.

Urban Athens Fest: Suicidal Angels στην Τεχνόπολη (1 Ιουλίου)

Λίγο thrash metal εν μέσω καύσωνα πάντα χρειάζεται για να μπει καλά ο μήνας. Ειδικά όταν αναλάβουν δράση οι Suicidal Angels, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο στο πέρασμά τους, μιας και θεωρούνται δικαιολογημένα μια από τις καλύτερες μπάντες του είδους. Ένας συνδυασμός μοντέρνου και κλασικού, τεχνικού και αυθόρμητου metal. Οι Suicidal Angels το βράδυ της 1ης Ιουλίου 2021 ανεβαίνουν στη σκηνή της Τεχνόπολης και το καθήμενο headbanging καλά κρατεί.

Εισιτήρια εδώ

Αλέξανδρος Κτιστάκης στον Κήπο του Μεγάρου (2 Ιουλίου)

Ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης, ένας από τους κορυφαίους δεξιοτέχνες ντράμερ και εκφραστής της τζαζ σκηνής στην Ελλάδα, σημαντικός ενορχηστρωτής αλλά και ανερχόμενος συνθέτης, συστήνει στο κοινό την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κύκλοι» και υπότιτλο «έξι τραγούδια και έξι ορχηστρικά», σε μια ξεχωριστή συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου την Παρασκευή 2 Ιουλίου.

Εισιτήρια εδώ

Max Cooper στο Ηρώδειο (6 Ιουλίου)

Το μεγαλύτερο όνομα της ηλεκτρονικής μουσικής που θα επισκεφθεί φέτος τη χώρα μας είναι αδιαμφισβήτητα ο Max Cooper, ο οποίος θα δώσει μια μοναδική συναυλία στον υπέροχο χώρο του Ηρωδείου στις 6 Ιουλίου. Η ξεχωριστή καλλιτεχνική προσωπικότητα του, η δημιουργική περιέργεια και η ευαισθησία του, μας έχει προσφέρει εξαιρετικές και πολύπλοκες μουσικές δημιουργίες.

Εισιτήρια εδώ

Woodkid στο Ηρώδειο (7 Ιουλίου)

Ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της εποχής μας, ο ιδιοφυής Woodkid καταφθάνει στο Ηρώδειο την Τετάρτη 7 Ιουλίου, με σκοπό να δώσει ένα φαντασμαγορικό show που όμοιο του έχουμε καιρό να δούμε. Μία μοναδική βραδιά, όπου το παλιό και το νέο ενώνονται και μας αποκαλύπτονται σε ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα που θα μας καθηλώσει.

Εισιτήρια εδώ

Γιάννης Αγγελάκας και Νίκος Βελιώτης στο Βεάκειο (7 Ιουλίου)

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης συναντιούνται και πάλι επί σκηνής, υποσχόμενοι αξέχαστες μουσικές βραδιές που μπολιάζουν την παράδοση με τη ροκ και την ηλεκτρονική μουσική. Για το φετινό καλοκαίρι ετοίμασαν μια παράσταση με απέριττες και αφηγηματικές ερμηνείες, συνοδευόμενες με απόκοσμους ήχους.

Εισιτήρια εδώ

Η Ταράτσα του Φοίβου με την Καίτη Γαρμπή στο Θέατρο Άλσος (17 Ιουνίου)

Ο λατρεμένος Φοίβος Δεληβοριάς στήνει όπως κάθε χρόνο το δικό του μουσικό πάρτι στην αγαπημένη μας ταράτσα και σε προσκαλεί σε μια βραδιά που θα θυμάσαι καιρό. Βάλτε λοιπόν εσείς τα μαγιώ, τα αντηλιακά και τα ψαθάκια, βάζουμε εμείς ποιοι εσείς; τις γρανίτες, τις παγιέτες και τους προβολείς και πάμε για «Summer in the City» αναψυκτηριακό και άναρχο, εορταστικό για χάρη της ίδιας της γιορτής.

Μαζί του ο Θανάσης Αλευράς, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, η Νεφέλη Φασουλή, η Idra Kayne κι ο Φοίβος Ριμένας.

Επίτιμη καλεσμένη του η Καίτη Γαρμπή με σημαία της μια φούστα και μια καρδιά από ατόφιο χρυσάφι! Εισιτήρια εδώ

Σωκράτης Μάλαμας στο Κατράκειο (8 Ιουλίου)

Ο Σωκράτης Μάλαμας θα βρίσκεται στο Κατράκειο στις 8 Ιουλίου, παρέα με ατέλειωτα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και σιγοψιθυρίσει δεκάδες φορές. Βουτώντας στην πλούσια δισκογραφία του, υπόσχεται μια βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό. Πιάσε θέση από νωρίς.

Εισιτήρια εδώ

Παύλος Παυλίδης και The Boy στο Ηρώδειο (12 Ιουλίου)

Συνάντηση γιγάντων στο εκθαμβωτικό Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού. Από τη μία ο μπροστάρης της ελληνόφωνης ροκ σκηνής, Παύλος Παυλίδης κι από την άλλη ο μύστης της ηλεκτρονικής μουσικής The Boy, συναντιούνται επί σκηνής σε μια ατμοσφαιρική βραδιά που τον πρώτο λόγο θα έχουν τα τραγούδια.

Εισιτήρια εδώ 

Μάριος Φραγκούλης στο Θέατρο Πέτρας (12 Ιουλίου)

Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά για τη συγκλονιστική φωνή του Μάριου Φραγκούλη. Η σπουδαία 30χρονη καριέρα του τα λέει από μόνη της όλα. Φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε ξανά στο Θέατρο Πέτρας με ανανεωμένο πρόγραμμα και εξαιρετικούς μουσικούς, που θα τον συνοδέψουν σε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

Εισιτήρια εδώ 

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μιχάλης Χατζηγιάννης στην Τεχνόπολη (14 Ιουλίου)

Δύο από τις πιο αναγνωρίσιμες και αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, συναντιούνται στη σκηνή της Τεχνόπολης για να δώσουν μια μοναδική συναυλία.

Γεμίζουν τις βαλίτσες τους λατρεμένες μελωδίες και μπόλικη θετική διάθεση, ερμηνεύοντας τραγούδια που καλύπτουν το σύνολο της πλούσιας δισκογραφίας τους.

Εισιτήρια εδώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v