Φρέσκα τραπ κομμάτια για να μη νιώθεις μπούμερ

Νιώθεις μπούμερ στην τοποθεσία ελληνικό trap; Μην ανησυχείς, ψάξαμε τα Trends του YouTube για χάρη σου κι αυτά είναι τα πιο φρέσκα hits της φάσης.
Φρέσκα τραπ κομμάτια για να μη νιώθεις μπούμερ
Σε χαρτζιλίκωναν οι παππούδες σου με δραχμές; Πρόλαβες σεμεδάκι πάνω στην τηλεόραση; Η πρώτη σου επαφή με το ίντερνετ περιλάμβανε ένα 56άρι modem κι έναν εκνευριστικό ήχο κάθε φορά που συνδεόσουν; Με λίγα λόγια είσαι μιας κάποιας ηλικίας. Μην σε παίρνει από κάτω. Άλλωστε όπως λέει κι ο περιπτέρας της γειτονιάς σου, η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός. Παρόλα αυτά, είναι πιθανό να βρεθείς κάποια στιγμή με άτομα που φλεξάρουν ασταμάτητα και κράζουν τους μπούμερς. Όπου μπούμερ, βάλε τον εαυτό σου γιατί την τελευταία φορά που σου μίλησαν για τραπ, είπες: «ρε παιδιά, νομίζω ότι το σωστό είναι ραπ».

Μη σκιάζεσαι και μην ανησυχείς. Είμαστε εδώ για σένα να σου σερβίρουμε τα πιο φρέσκα τραπ τραγούδια που παίζουν εκεί έξω, για να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος την επόμενη φορά. Προετοιμάσου κατάλληλα, γιατί η φάση θα γίνει κρίντζι.

Snik- Διαμάντι



Όταν ο Snik μιλάει πρέπει να ακούς προσεκτικά κι ίσως μάθεις πώς να χτυπάς κι εσύ κοντά στα 5 εκατομμύρια views σε λιγότερο από ένα μήνα. Βίντεοκλιπ που θα σε κάνει να αναψοκοκκινίσεις και με το δίκιο σου. Την ίδια στιγμή οι στίχοι «Λάμπεις σαν διαμάντι μωρό μου, αλήθεια σαν ταινία το ζούμε, τόσα εκατομμύρια μ' ακούνε, όλοι θα' χουν κάτι να πούνε, στέλνουν στην τρύπα του κάθε αμφισβητία.

Light- Ανεξάρτητα



Γραμμένο με Greeklish στον τίτλο γιατί έτσι, το νέο κομμάτι του Light στέλνει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του και πολύ καλά κάνει. Αν ήσουν σερβιτόρος, μπουγατσιάρης, ή είχες δουλέψει υποδοχή κι έπειτα έγινες γκάνγκστερ τότε μάλλον δεν θα σου αρέσει και πολύ το τραγούδι.

Leader x Mente Fuerte- Criminale



Συνάντηση trap γιγάντων στο μικρόφωνο μοιραία κι εγένετο Criminale. «Άκου, βλέπε μα κράτα σιωπή, η γλώσσα αλλιώς θα κοπεί» λένε τα παιδιά και καλό θα ήταν να τους ακούσεις, γιατί φαίνονται αποφασισμένοι.

Vlospa- Credit



Ο Vlospa το δουλεύει καλά το autotune και αυτό αποδεικνύεται και στο Credit, που είναι το τελευταίο του χιτάκι. Με στίχο πιο κοινωνικό, από τους προαναφερθέντες trappers το ζει στα στενά, αληθινά, όσο εσύ δυναμώνεις την ένταση κάθε φορά που ακούς το Credit.

Mad Clip & Eleni Foureira- Mporei



Τρεις μέρες έχει κυκλοφορήσει κι έχει ξεπεράσει ήδη το ένα εκατομμύριο views χαλαρά. Ο Mad Clip πίσω από το μικρόφωνο παρέα με την πιο sexy κανένας μας δεν θα αντέξει Ελένη Φουρέιρα φτιάξανε το τραγούδι αυτού του καλοκαιριού κι ίσως και του επόμενου.

Ypo x Lil Pop- Anapantites



Aν θες να πάψεις να αισθάνεσαι μπούμερ στην τοποθεσία YouTube, τότε επιβάλλεται να μελετήσεις λίγο Ypo. Ξεκίνα με τα classics και ρίξε επειγόντως μια αυτιά στο νέο του ντουετάκι για να μάθεις ποιοι είναι τελοσπάντων αυτοί που κάνουν συνέχεια αναπάντητες.

FY- Ring



Τώρα θα μιλήσουμε για αγάπη κι έρωτα, με τον μυστακοφόρο FY να άδει το δικό του ερωτικό γράμμα στη γυναίκα της ζωής του. Ελπίζουμε να της το φορέσει τελικά το δαχτυλίδι για να ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Toquel- Kokaina



To νέο τραγουδάκι του Toquel μέσα σε 2μιση λεπτά θα σε κάνει να νιώσεις πιο άβολα κι από εκείνο το οικογενειακό τραπέζι όπου μια θεία που έβλεπες για πρώτη φορά, σε φύλαγε στο στόμα και ούρλιαζε στο αυτί σου πόσο μεγάλωσες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v