Exit Festival 2021: Κι όμως, θα δούμε φέτος συναυλίες

Asaf Avidan, Nina Kraviz, David Guetta, Laibach, Tyga και άλλοι, πολλοί άλλοι, συνθέτουν το φετινό line up του μεγαλύτερου μουσικού φεστιβάλ της γειτονιάς μας.
Exit Festival 2021: Κι όμως, θα δούμε φέτος συναυλίες
Κι αφού μεγάλες συναυλίες στην Ελλάδα για φέτος δεν προβλέπονται, μήπως να οργανωθούμε για ταξιδάκι; Το Κάστρο του Petrovaradin, 7 ωρίτσες οδήγησης από την Θεσσαλονίκη, είναι φέτος πανέτοιμο να φιλοξενήσει για μια ακόμα φορά το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ των Βαλκανίων, από τις 8 ως τις 11 Ιουλίου, με ένα πολλά υποσχόμενο line up.

David Guetta , DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy, Honey Dijon είναι μερικά από τα ονόματα που ετοιμάζουν για το κοινό ένα αξέχαστο καλοκαίρι, ενώ θα ανακοινωθούν σύντομα και άλλα, πολλά ακόμα.

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει, με τα εισιτήρια για το τετραήμερο στα 119€, συν 33€ για το camping pass, που σου εξασφαλίζει θέση για τη σκηνή σου σε ένα σκηνικό μαγικό, αφού όλο το φεστιβάλ πραγματοποιείται μέσα στο μεσαιωνικό κάστρο του Petrovaradin, στο Novi Sad, μια ώρα έξω από το Βελιγράδι. Η προπώληση για τους Έλληνες επισκέπτες πραγματοποιείται μέσω του δικτύου της Viva –κάνε κλικ εδώ

«Το Exit Festival, ένα από τα πιο ιστορικά φεστιβάλ της Ευρώπης, σύμβολο της ελευθερίας της έκφρασης και της νεανικής ανάγκης για αλλαγή και εξέλιξη, γιορτάζει τα είκοσί του χρόνια μαζί με τα σημαντικότερα ονόματα της μουσικής σκηνής» λένε χαρακτηριστικά οι διοργανωτές. «Μετά την αναγκαστική παύση ενός έτους, αστέρια παγκοσμίου βεληνεκούς θα μας χαρίσουν ξανά, από τις 8 έως τις 11 Ιουλίου, ένα εκπληκτικό πρόγραμμα με ρυθμό, συναίσθημα και ένταση. Το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσουν όσοι τυχεροί βρεθούν στη Σερβία φέτος θα είναι μια μοναδική γιορτή της ζωής και της μετά covid εποχής. Η επιθυμία όλων, καλλιτεχνών και συντελεστών, είναι να αφήσουμε πίσω μας το 2020 με τα ακούσματα που λατρέψαμε».

Και για όσους έχουν τις αναμενόμενες, φυσιολογικότατες ανησυχίες για τον κορωνοϊό, να πούμε ότι η Σερβία προχωρά με εντυπωσιακούς ρυθμούς το εμβολιαστικό της πρόγραμμα, και αναδεικνύεται σε πρωταθλήτρια της ευρύτερης γεωγραφικής μας γειτονιάς, έχοντας εμβολιάσει πλήρως, και με τις δύο δόσεις του εμβολίου δηλαδή, το 25% του πληθυσμού των σχεδόν 7 εκατομμυρίων (για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης, το αντίστοιχο ποσοστό στην Ελλάδα είναι αυτή τη στιγμή στο 12%). Λεπτομέρειες για τα μέτρα ασφαλείας και το υγειονομικό πρωτόκολλο του φεστιβάλ, εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v