Το νέο τρέιλερ του νέου Star Wars είναι εδώ!

Δείτε το νέο επίσημο τρέιλερ του Star Wars: The Force Awakens που βγαίνει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο και ανυπομονήστε μαζί μας.
Το νέο τρέιλερ του νέου Star Wars είναι εδώ!

Ανήμερα τα Χριστούγεννα θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες η νέα ταινία του Πολέμου των Άστρων με τίτλο «Star Wars: The Force Awakens» και, επιτέλους, το πιο "χορταστικό" επίσημο τρέιλερ είδε το φως της δημοσιότητας.

Το τρέιλερ δεν αποκαλύπτει πολλά για την πολυαναμενόμενη ταινία, την σκηνοθεσία της οποίας ανέλαβε ο J.J. Abraams, αλλά καταφέρνει να μας ανοίξει την όρεξη με νέους και παλιούς χαρακτήρες να μας «κλείνουν το μάτι». Η πριγκίπισσα Λέια και ο Χαν Σόλο επιστρέφουν, ενώ μας συστήνεται η Ντέζι Ρίντλεϊ ως «Ρέι», που πιθανολογείται πως θα είναι η κόρη του Χαν Σόλο και της Λέια, καθώς και ο Κάιλο Ρεν, ο νέος κακός της σειράς, που μιλά σε μια κατεστραμμένη μάσκα του Darth Vader και υπόσχεται να τελειώσει ό,τι ξεκίνησε.

Η πλοκή θα τοποθετείται 30 χρόνια μετά την Επιστροφή των Τζεντάι, ενώ πρόκειται για την έβδομη συνέχεια του «κυρίως κορμού» του Star Wars και θεωρείται η πρώτη ταινία της τρίτης τριλογίας.

Δείτε εδώ το θεαματικό τρέιλερ:

Δείτε παρακάτω τα δύο πρώτα teaser της ταινίας που είχαν κυκλοφορήσει πριν από λίγους μήνες:

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v