Ο νέος James Bond- "Quantum of Solace"

Ο νέος James Bond έχει ήδη μπει στην Aston Martin του και ξεκινάει για τις αίθουσες. Θα φτάσει το φθινόπωρο. Εως τότε, βλέπουμε τα trailers και "ψαρεύουμε" πληροφορίες για κορίτσια και "κακούς".  
Ο νέος James Bond- Quantum of Solace
Ενδιάμεσες καταστάσεις δεν υπάρχουν. Ή είσαι φαν του James Bond, ή όχι. Οι απανταχού θαυμαστές του 007 είναι απόλυτοι και καλά κάνουν. Μετά από αρκετά χρόνια παλινωδιών (ναι, τώρα μπορούμε να το παραδεχτούμε) με τον Πιρς Μπρόσναν που ήταν λίγος αφού ήταν απλός αρκετός, οι πιστοί βρήκαν τον ποιμένα τους.

Ο Ντάνιελ Γκρεκ απάντησε στις προσδοκίες και με την πρώτη του εμφάνιση τάραξε τα νερά που είχαν να σαλέψουν από την εποχή του μεγάλου Σων Κόνερυ. Τώρα οι φανς στρώνουν κόκκινο χαλί για να υποδεχτούν την 22η σειρά της ταινίας “Quantum of Solace”.

Στο Quantum ο Bond έχει προσωπικά θέματα να λύσει, αφού η οργ΄’ανωση που εκβίαζε τη Vesper της προηγούμενης ταινίας αποδεικνύεται ότι έχει πολύ πιο βαθιές ρίζες από ό,τι είχε αρχικά νομιστεί. Στην αναζήτηση της «πηγής» του κακού ο 007 θα γνωρίσει την Camille (την υποδύεται η πνευματωδώς εκθαμβωτική Olga Kurylenko) που ταλαιπωρείται από τους δικούς της λογαριασμούς.

Στην υπηρεσία της Αυτού μεγαλειότητος αλλά κια της εκδίκησης, ο Bond θα ταξιδέψει στην Αυστρία, την Ιταλία και τη Νότιο Αμερική μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι ο αρχι-κακός Dominic Greene (Jesper Christensen) συνομωτεί για να πάρει στον έλεγχό του σημαντικές πηγές φυσικού πλούτου. Ο Bond πρέπει να μείνει ένα βήμα μπροστά από τη CIA, τους τρομοκράτες αλλά και την ίδια την M.

Ο θρυλικός πράκτορας οδηγεί (ή να πούμε σακατεύει;) μια Aston Martin DBS , ενώ για τα gadgets δεν έχει γίνει κάτι γνωστό.

Το φθινόπωρο στους κινηματογράφους. Στο μεταξύ, πάρτε μια ιδέα από τα trailers που κυκλοφορούν.








Η εξέλιξη των κοριτσιών του Bond
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v