Η ιστορική πορεία του Μανώλη Γλέζου σε 75’

Στο Cinobo μπορείς από σήμερα να δεις το ντοκιμαντέρ «Ο Τελευταίος Παρτιζάνος». Κι αν δεν ξέρεις τι είναι Cinobo, κάνε κλικ να σου πούμε.
Η ιστορική πορεία του Μανώλη Γλέζου σε 75’
Το ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε ο Ανδρέας Χατζηπατέρας πριν από δύο χρόνια, το 2018, προβάλει από σήμερα το Cinobo, σαν τελευταίο αντίο στον Τελευταίο Παρτιζάνο.

Στην ταινία, διάρκειας 75 λεπτών, ο Μανώλης Γλέζος που άφησε πριν από δύο μέρες τον κόσμο μας φτωχότερο, αφηγείται τη ζωή του, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση που θυμίζει οδοιπορικό στη νεότερη ελληνική Ιστορία. Μην το χάσεις.



Πώς θα το δεις

Αν δεν το έχει πάρει το μάτι σου να κυκλοφορεί τις τελευταίες εβδομάδες στα social media, επίτρεψέ μας να σε διαφωτίσουμε: Το Cinobo είναι μια νέα πλατφόρμα streaming με βραβευμένες ταινίες από σπουδαία κινηματογραφικά φεστιβάλ του πλανήτη –σκέψου Γιώργο Λάνθιμο, Ξαβιέ Ντολάν, Βιμ Βέντερς, Λαρς Φον Τρίερ και δε συμμαζεύεται.

Η λογική του είναι παρόμοια με αυτή του Netflix: Με 7,99€ τον μήνα βλέπεις όσες ταινίες θέλεις, όποτε θέλεις, σε όλες σου τις συσκευές –υπολογιστή, tablet, κινητό, smart TV. Οι πρώτες 14 μέρες είναι δωρεάν, και αν αλλάξεις γνώμη, σταματήσουν να σε πληρώνουν ή δεις ότι η κουλτούρα σου πέφτει βαριά, ακυρώνεις ανά πάσα στιγμή (ναι, αν ακυρώσεις εντός του 14ήμερου δεν πληρώνεις τίποτα).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v