ΤΕΧΝΕΣΒΙΒΛΙΟ

Η μαγειρική είναι Αγάπη…

…και κάπως έτσι, την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, είμαστε όλοι καλεσμένοι στην παρουσίαση του βιβλίου μαγειρικής The Frozen Banker, της Αγάπης Μαργετίδη.


Μας γράφει για μαγειρική εδώ και πολύ καιρό, την αγαπάμε και έχουμε λατρέψει τις συνταγές της. Δεν είναι δυνατόν, λοιπόν, να λείπουμε από την παρουσίαση του βιβλίου μαγειρικής της, Τhe Frozen Banker Project: Μια σουρεαλιστική προσέγγιση στην Γαστρονομία, την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, στις 18.00.

Στον όμορφο χώρο του Nora’s Deli (Αναγνωστοπούλου 11, Κολωνάκι, τηλ: 210 3389349), η Αγάπη Μαργετίδη και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος μας προσκαλούν να γνωρίσουμε την μαγειρική από μια άλλη οπτική γωνία, συνδυάζοντας νόστιμες και πειραματικές συνταγές κάθε είδους με μικρές ιστορίες καθημερινής τρέλας από την Αθήνα, όπως και ανέκδοτα βγαλμένα απ’ την ζωή.

H συγγραφέας
Γεννημένη στην Αθήνα, η Αγάπη Μαργετίδη υπήρξε για 34 χρόνια τραπεζικό στέλεχος, οχτώ από τα οποία στο Παρίσι. Μετά την αποχώρησή της από τον τραπεζικό κλάδο το 2013, απαντά στο ψευδώνυμο «The Frozen Banker». Η μεγαλύτερή της ευχαρίστηση είναι να καταστρώνει μενού αποπλάνησης για σημαντικές ή ασήμαντες αφορμές και να μπλέκει τη μαγειρική με ιστορίες και σενάρια. Από τον Μάρτιο του 2016 αρθρογραφεί στο διαδικτυακό περιοδικό in2life με τη στήλη Bon Agapi.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα"

Ισπανική παροιμία

  • 1768 - Εκδίδεται για πρώτη φορά η εγκυκλοπαίδεια Britannica
    1903 - Η Κυβέρνηση Γεωργίου Θεοτόκη, αναλαμβάνει, στις 6 Δεκεμβρίου 1903 την εξουσία από την απερχόμενη Κυβέρνηση Δημητρίου Ράλλη
    1936 - Θεμελίωση του Σισμανογλείου Νοσοκομείου
    η ορθόδοξη εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Νικολάου (270 - 6 Δεκεμβρίου 343), επισκόπου στα Μύρα της Λυκίας]

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v