Νέο βιβλίο Χάρι Πότερ!

Η όγδοη ιστορία του Χάρι Πότερ έρχεται, για να μας συστήσει τον νεαρό Άλμπους Σέβερους Πότερ, σε περιπέτειες μαζί με τον μπαμπά του.
Νέο βιβλίο Χάρι Πότερ!
Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού λάτρεις του διασημότερου μάγου της τελευταίας εικοσαετίας: Η J.K. Rowling, συγγραφέας της σούπερ επιτυχημένης σειράς βιβλίων, ανακοίνωσε την έκδοση του όγδοου βιβλίου Χάρι Πότερ.

Το βιβλίο, που θα έχει τίτλο ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί, αναμένεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 31 Ιουλίου. Η ιστορία εξελίσσεται στην ενήλικη ζωή του Χάρι, τον οποίο βρίσκουμε υπάλληλο του Υπουργείου Μαγείας, παντρεμένο και με τρία παιδιά. Ο μικρότερος γιος του, Άλμπους Σέβερους, προσπαθεί να σηκώσει τη βαριά οικογενειακή κληρονομιά που ποτέ δεν ήθελε, ενώ πατέρας και γιος ανακαλύπτουν πως μερικές φορές το σκοτάδι προκύπτει από απρόσμενα μέρη.

Το βιβλίο είναι στην ουσία το σενάριο της ομώνυμης παράστασης που θα ανέβει το καλοκαίρι στο West End του Λονδίνου. Την ιστορία υπογράφουν από κοινού η J.K. Rowling, ο σεναριογράφος της παράστασης Jack Thorne και ο σκηνοθέτης John Tiffany.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v