ΤΕΧΝΕΣΒΙΒΛΙΟ

Νέο βιβλίο Χάρι Πότερ!

Η όγδοη ιστορία του Χάρι Πότερ έρχεται, για να μας συστήσει τον νεαρό Άλμπους Σέβερους Πότερ, σε περιπέτειες μαζί με τον μπαμπά του.

Νέο βιβλίο Χάρι Πότερ!

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού λάτρεις του διασημότερου μάγου της τελευταίας εικοσαετίας: Η J.K. Rowling, συγγραφέας της σούπερ επιτυχημένης σειράς βιβλίων, ανακοίνωσε την έκδοση του όγδοου βιβλίου Χάρι Πότερ.

Το βιβλίο, που θα έχει τίτλο ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί, αναμένεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 31 Ιουλίου. Η ιστορία εξελίσσεται στην ενήλικη ζωή του Χάρι, τον οποίο βρίσκουμε υπάλληλο του Υπουργείου Μαγείας, παντρεμένο και με τρία παιδιά. Ο μικρότερος γιος του, Άλμπους Σέβερους, προσπαθεί να σηκώσει τη βαριά οικογενειακή κληρονομιά που ποτέ δεν ήθελε, ενώ πατέρας και γιος ανακαλύπτουν πως μερικές φορές το σκοτάδι προκύπτει από απρόσμενα μέρη.

Το βιβλίο είναι στην ουσία το σενάριο της ομώνυμης παράστασης που θα ανέβει το καλοκαίρι στο West End του Λονδίνου. Την ιστορία υπογράφουν από κοινού η J.K. Rowling, ο σεναριογράφος της παράστασης Jack Thorne και ο σκηνοθέτης John Tiffany.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μία είναι η απόδειξη του «μπορώ»: το «κάνω»"

Marie von Ebner-Eschenbach, Γερμανίδα γνωμικογράφος

 • 1640 - Τέλος της Ιβηρικής Ένωσης: η Πορτογαλία ανακηρύσσει βασιλιά τον Ιωάννη Δ' τερματίζοντας μία περίοδο 60 ετών προσωπικής ένωσης των στεμμάτων της Ισπανίας και της Πορτογαλίας
  1797 - Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη ο Ρήγας Φεραίος μαζί με το συνεργάτη του Χριστόφορο Περραιβό.
  1913 - Η Κρητική Πολιτεία ενώνεται επισήμως με την Ελλάδα
  1988 - H Μπεναζίρ Μπούτο γίνεται η πρώτη γυναίκα ηγέτης μουσουλμανικής χώρας στο Πακιστάν
  2002 - Δημιουργία της Ελληνικής Βικιπαίδειας
  Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v