Οι σελιδοδείκτες που θα σας ταξιδέψουν

Μάθετε πού θα βρείτε όμορφους σελιδοδείκτες για τα βιβλία που θα συντροφεύσουν τις αναγνώσεις σας τη νέα χρονιά που έρχεται.
Οι σελιδοδείκτες που θα σας ταξιδέψουν
Όσο κι αν προχωρήσει η τεχνολογία, όσα e-books κι αν πωληθούν, όσοι e-readers κι αν γίνουν «μόδα», υπάρχει κάτι στην μυρωδιά, στην αφή, στην αίσθηση των τυπωμένων βιβλίων που δεν μας αφήνει να τα αποχωριστούμε.

Είναι αυτή η ιεροτελεστία να γυρνάς για πρώτη φορά το εξώφυλλο. Να διαβάζεις απνευστί ένα καλό μυθιστόρημα. Και όταν πρέπει να το αφήσεις στην άκρη, να τοποθετείς ευλαβικά τον σελιδοδείκτη στη σελίδα που σταμάτησες.

Κι αν, πέρα από το βιβλίο, σε ταξιδεύει και ο ίδιος ο σελιδοδείκτης, ακόμα καλύτερα. Αυτό σκέφτηκε και ο δημοσιογράφος Αλέκος Λιδωρίκης, που τα τελευταία χρόνια εκδίδει μικρά ημερολόγια γραφείου. Φέτος τις γιορτές, πρωτοτυπεί, «παραλλάσσοντας» αυτό το έθιμο, και τυπώνοντας όμορφους σελιδοδείκτες για τα διαβάσματα του νέου έτους.



Πρόκειται για σελιδοδείκτες με φωτογραφίες από την Αθήνα, την Σαντορίνη και τη Νέα Υόρκη, αποτυπωμένες σε κάθε εποχή του χρόνου, για ταξιδιάρικο σκηνικό στις αναγνώσεις σας.

Θα τους βρείτε στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone στο Κολωνάκι (Σκουφά 64), και θα τους έχετε για όλο το 2016 ανάμεσα στις σελίδες των βιβλίων σας, να σας θυμίζουν ότι το κλασικό έντυπο βιβλίο παραμένει η καλύτερη συντροφιά, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v