ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Αεροπορικά εισιτήρια με 0-10€ στο Ελ. Βενιζέλος

Εισιτήρια από 0 ως 10€ για πτήσεις εσωτερικού ανακοίνωσε η διοίκηση του Αεροδρομίου της Αθήνας, και οι πρώτες αεροπορικές εταιρίες ανταποκρίνονται στο κάλεσμα.

Αεροπορικά εισιτήρια με 0-10€ στο Ελ. Βενιζέλος

Αεροπορικά εισιτήρια δωρεάν ή έως 10€ θα διαθέσει το ερχόμενο διάστημα ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών για την διευκόλυνση των πολιτών που θέλουν να ταξιδέψουν στο εσωτερικό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Ελ. Βενιζέλος, «στη σημερινή εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση για τη χώρα μας, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών στηρίζει τους Έλληνες που βρίσκονται σε ανάγκη να υλοποιήσουν το αεροπορικό ταξίδι τους σε προορισμούς εσωτερικού, συνδράμοντας τις αεροπορικές εταιρείες να διαθέσουν στην αγορά όσο το δυνατόν περισσότερα εισιτήρια σε εξαιρετικά χαμηλούς ναύλους από 0 ευρώ έως 10 ευρώ. Για κάθε εισιτήριο απλής μετάβασης κάτω των 10 ευρώ, το αεροδρόμιο προσφέρει στις αεροπορικές εταιρείες 25 ευρώ, με στόχο να εξυπηρετηθούν οι άμεσες ανάγκες μετακίνησης των Ελλήνων, τόσο στους νησιωτικούς όσο και στους ηπειρωτικούς προορισμούς της χώρας μας».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, στο κάλεσμα του αεροδρομίου πρόκειται να ανταποκριθούν οι εταιρίες Aegean, Olympic Air, Ryanair, Astra, Ellinair, Minoan Airlines, Sky Express και Volotea, οι οποίες θα διαθέσουν από τις ιστοσελίδες τους τα δωρεάν (ή κόστους έως 10€) εισιτήρια εσωτερικού – η αγορά των εισιτηρίων και το ταξίδι αφορούν το διάστημα 13-27 Ιουλίου.

Η Ryanair ήδη ανακοίνωσε πως σκοπεύει να προσφέρει στους έλληνες πολίτες δωρεάν θέσεις για τα δρομολόγια εσωτερικού που διαθέτει, ήτοι από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Χανιά και Ρόδο, αλλά εφόσον η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας μειώσει το τέλος αεροδρομίου και ο Αερολιμένας τον φόρο αεροδρομίου σε 0 ευρώ για τις πτήσεις την συγκεκριμένη περίοδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ένα βιβλίο διαβασμένο από χίλιους διαφορετικούς ανθρώπους είναι χίλια διαφορετικά βιβλία."

Αντρέι Ταρκόφσκυ, Ρώσος σκηνοθέτης

 • 337 - Πεθαίνει ο Μέγας Κωνσταντίνος, αυτοκράτορας της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και ισαπόστολος.
  1813 - Γεννιέται ο Ρίχαρντ Βάγκνερ, Γερμανός μουσουργός.
  1825 Πεθαίνει η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, αγωνίστρια της Ελληνικής Επανάστασης.
  1885 - Πεθαίνει ο Βικτόρ Ουγκώ, Γάλλος συγγραφέας.
  1917 - Γεννιέται ο Στέλιος Ανεμοδουράς, συγγραφέας του Μικρού Ήρωα.
  1960 - Στη νότιο Χιλή σημειώνεται ο ισχυρότερος σεισμός που έχει καταγραφεί, 9,5 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ.
  1963 - Πραγματοποιείται δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή της Ε.Δ.Α., Γρηγόρη Λαμπράκη, στη Θεσσαλονίκη. Ο Λαμπράκης εξέπνευσε στις 27 Μαΐου.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v