ΤΕΧΝΕΣΒΙΒΛΙΟ

Βιβλία από 50 λεπτά στην Πλατεία Κοτζιά

Τι κι αν άλλαξε γειτονιά; Το Παζάρι Βιβλίου επιστρέφει δριμύτερο, με περισσότερα από μισό εκατομμύριο βιβλία που ξεκινούν από 50 λεπτά, για είκοσι μέρες στην πλατεία Κοτζιά. Δείτε τους εκδότες που συμμετέχουν.

Βιβλία από 50 λεπτά στην Πλατεία Κοτζιά

Με περισσότερους τίτλους βιβλίων από κάθε άλλη φορά, στις απίστευτα χαμηλές τιμές που μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, το 17ο Παζάρι Βιβλίου αλλάζει γειτονιά και μας περιμένει στην Πλατεία Κοτζιά από την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου έως την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2013.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδας (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.). Σε ένα τεράστιο, ενιαίο για όλους τους εκδότες περίπτερο, εκτίθενται 500.000 βιβλία, περισσότερων από 150 εκδοτικών οίκων. Τα εκποιούμενα βιβλία έχουν κυκλοφορήσει τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν.

Οι εκπτώσεις ξεκινούν από 70% και σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν και το 90%, ενώ οι τιμές των βιβλίων ξεκινούν από 0,50€. Το Παζάρι θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ. Η είσοδος, φυσικά, είναι ελεύθερη και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις αγορές. Η Κεντρική Είσοδος θα βρίσκεται επί της οδού Αθηνάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Μην τον φοβάσαι τον πλούσιο. Τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι."

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

 • 1774 - Πεθαίνει ο Λουδοβίκος ΙΕ', βασιλιάς της Γαλλίας.
  1878 - Γεννιέται ο Κωνσταντίνος Παρθένης, Έλληνας ζωγράφος.
  1905 - Γεννιέται ο Μάρκος Βαμβακάρης, στιχουργός και τραγουδιστής.
  1925 - Η Κύπρος ανακηρύσσεται από την Αγγλία αποικία του Βρετανικού Στέμματος.
  1940 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Ναζιστική Γερμανία εισβάλλει στο Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και την Ολλανδία.
  1977 - Πεθαίνει η Τζόαν Κρόφορντ, Αμερικανίδα ηθοποιός.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v