ΤΕΧΝΕΣΒΙΒΛΙΟ

Βιβλία από 50 λεπτά στην Πλατεία Κοτζιά

Τι κι αν άλλαξε γειτονιά; Το Παζάρι Βιβλίου επιστρέφει δριμύτερο, με περισσότερα από μισό εκατομμύριο βιβλία που ξεκινούν από 50 λεπτά, για είκοσι μέρες στην πλατεία Κοτζιά. Δείτε τους εκδότες που συμμετέχουν.

Βιβλία από 50 λεπτά στην Πλατεία Κοτζιά

Με περισσότερους τίτλους βιβλίων από κάθε άλλη φορά, στις απίστευτα χαμηλές τιμές που μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, το 17ο Παζάρι Βιβλίου αλλάζει γειτονιά και μας περιμένει στην Πλατεία Κοτζιά από την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου έως την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2013.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδας (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.). Σε ένα τεράστιο, ενιαίο για όλους τους εκδότες περίπτερο, εκτίθενται 500.000 βιβλία, περισσότερων από 150 εκδοτικών οίκων. Τα εκποιούμενα βιβλία έχουν κυκλοφορήσει τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν.

Οι εκπτώσεις ξεκινούν από 70% και σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν και το 90%, ενώ οι τιμές των βιβλίων ξεκινούν από 0,50€. Το Παζάρι θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ. Η είσοδος, φυσικά, είναι ελεύθερη και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις αγορές. Η Κεντρική Είσοδος θα βρίσκεται επί της οδού Αθηνάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Μία είναι η απόδειξη του «μπορώ»: το «κάνω»"

Marie von Ebner-Eschenbach, Γερμανίδα γνωμικογράφος

 • 1640 - Τέλος της Ιβηρικής Ένωσης: η Πορτογαλία ανακηρύσσει βασιλιά τον Ιωάννη Δ' τερματίζοντας μία περίοδο 60 ετών προσωπικής ένωσης των στεμμάτων της Ισπανίας και της Πορτογαλίας
  1797 - Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη ο Ρήγας Φεραίος μαζί με το συνεργάτη του Χριστόφορο Περραιβό.
  1913 - Η Κρητική Πολιτεία ενώνεται επισήμως με την Ελλάδα
  1988 - H Μπεναζίρ Μπούτο γίνεται η πρώτη γυναίκα ηγέτης μουσουλμανικής χώρας στο Πακιστάν
  2002 - Δημιουργία της Ελληνικής Βικιπαίδειας
  Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v