ΤΕΧΝΕΣΒΙΒΛΙΟ

«Διαβάζω» και στο… Διαδίκτυο

Την ηλεκτρονική του έκδοση εγκαινιάζει το λογοτεχνικό περιοδικό «Διαβάζω» αυτή τη Πέμπτη και διοργανώνει παράλληλα την εκδήλωση «Μπλογκόσφαιρα και Λογοτεχνία» στον χώρο του Free Thinking Zone.

«Διαβάζω» και στο… Διαδίκτυο

Το ιστορικό περιοδικό, αποκτά (επιτέλους) την θέση του και στο Διαδίκτυο, εγκαινιάζοντας τη λειτουργία της ηλεκτρονικής του έκδοσης www.diavazo.gr . Η ηλεκτρονική έκδοση θα περιλαμβάνει επιλογές από την ύλη του εντύπου, καθώς και νέες στήλες, νέα από τον χώρο του βιβλίου, ατζέντα με εκδηλώσεις, παρουσίαση του βιβλίου της ημέρας, βιβλιοκριτικές και βιβλιοπαρουσιάσεις.

Τα εγκαίνια της ιστοσελίδας και το επίσημο «ανέβασμά» της στο Διαδίκτυο θα γίνει την Πέμπτη 28 Ιουνίου, στις 7.00 μ.μ., στο Free Thinking Zone (Σκουφά 64 και Γριβαίων). Πριν από την παρουσίαση θα προηγηθεί συζήτηση για τη σχέση ψηφιακής τεχνολογίας και λογοτεχνίας με θέμα «Μπλογκόσφαιρα και Λογοτεχνία». Θα μιλήσουν οι συγγραφείς Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης και Μαρία Ξυλούρη και ο αρθρογράφος του περιοδικού Παναγιώτης Γαβριήλογλου.

Είσοδος ελεύθερη.

Info: Free Thinking Zone
Σκουφά 64 και Γριβαίων
+30 2103617461
[email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v