ΤΕΧΝΕΣΒΙΒΛΙΟ

«Διαβάζω» και στο… Διαδίκτυο

Την ηλεκτρονική του έκδοση εγκαινιάζει το λογοτεχνικό περιοδικό «Διαβάζω» αυτή τη Πέμπτη και διοργανώνει παράλληλα την εκδήλωση «Μπλογκόσφαιρα και Λογοτεχνία» στον χώρο του Free Thinking Zone.

«Διαβάζω» και στο… Διαδίκτυο

Το ιστορικό περιοδικό, αποκτά (επιτέλους) την θέση του και στο Διαδίκτυο, εγκαινιάζοντας τη λειτουργία της ηλεκτρονικής του έκδοσης www.diavazo.gr . Η ηλεκτρονική έκδοση θα περιλαμβάνει επιλογές από την ύλη του εντύπου, καθώς και νέες στήλες, νέα από τον χώρο του βιβλίου, ατζέντα με εκδηλώσεις, παρουσίαση του βιβλίου της ημέρας, βιβλιοκριτικές και βιβλιοπαρουσιάσεις.

Τα εγκαίνια της ιστοσελίδας και το επίσημο «ανέβασμά» της στο Διαδίκτυο θα γίνει την Πέμπτη 28 Ιουνίου, στις 7.00 μ.μ., στο Free Thinking Zone (Σκουφά 64 και Γριβαίων). Πριν από την παρουσίαση θα προηγηθεί συζήτηση για τη σχέση ψηφιακής τεχνολογίας και λογοτεχνίας με θέμα «Μπλογκόσφαιρα και Λογοτεχνία». Θα μιλήσουν οι συγγραφείς Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης και Μαρία Ξυλούρη και ο αρθρογράφος του περιοδικού Παναγιώτης Γαβριήλογλου.

Είσοδος ελεύθερη.

Info: Free Thinking Zone
Σκουφά 64 και Γριβαίων
+30 2103617461
[email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v