ΤΕΧΝΕΣΒΙΒΛΙΟ

Πετρέλαιο: Η αυτοκρατορία του Μαύρου Χρυσού σε ένα βιβλίο-ρεπορτάζ

Ένα μεγάλο ρεπορτάζ για την πρώτη ύλη της σύγχρονης εποχής, το παρελθόν και το μέλλον της, είναι το βιβλίο των δημοσιογράφων Σωτήρη Μπακανάκη, Μωυσή Λίτση και Μιχάλη Καϊταντζίδη που παρουσιάζεται στις 21 Φεβρουαρίου στο art bar των εκδόσεων Γαβριηλίδη.

Πετρέλαιο: Η αυτοκρατορία του Μαύρου Χρυσού σε ένα βιβλίο-ρεπορτάζ

Η παρουσίαση του βιβλίου των Σωτήρη Μπακανάκη, Μωυσή Λίτση και Μιχάλη Καϊταντζίδη «Πετρέλαιο: Η Αυτοκρατορία του Μαύρου Χρυσού» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στο χώρο εκδηλώσεων - art bar των εκδόσεων Γαβριηλίδη.

Πρόκειται για ένα βιβλίο το οποίο αποτελεί "ένα μεγάλο ρεπορτάζ", όπως το χαρακτηρίζουν οι δημοσιογράφοι συγγραφείς του, που παρουσιάζει το χθες, το σήμερα και το αύριο της κυρίαρχης πρώτης ύλης της σύγχρονης εποχής.

Στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την παρουσίαση του βιβλίου, εκτός από τους συγγραφείς Μωυσή Λίτση και Μιχάλη Καϊταντζίδη, θα συμμετάσχουν ο οικονομολόγος Λεωνίδας Βατικιώτης, και ο δημοσιογράφος Νίκος Κιάος.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο art bar ποιήματα και εγκλήματα, Αγίας Ειρήνης 17 (μεταξύ Αθηνάς και Αιόλου), Μοναστηράκι, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στις 8:30 μ.μ. Τηλ: 210 3228 839

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Τρέχουν προς τον κίνδυνο αυτοί που δεν αντέχουν να τον περιμένουν."

Duc de Levis, 1764-1830, Γάλλος πολιτικός & γνωμικογράφος

  • 1883 - Γεννήθηκε ο συγγραφέας Νίκος Καζαντζάκης.
    1888 - Γεννήθηκε ο Γεώργιος Παπανδρέου (πρεσβύτερος), πρωθυπουργός της Ελλάδας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY