Κερδίστε δύο νέα βιβλία από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Το In2life και οι εκδόσεις Μεταίχμιο χαρίζουν σε έξι τυχερούς από ένα αντίτυπο των βιβλίων "Εγώ η Αλίκη" της Μέλανι Μπέντζαμιν και "Pretties" του Σκοτ Γουέστερφελντ.

Κερδίστε δύο νέα βιβλία από τις εκδόσεις Μεταίχμιο
Οι νικητές του διαγωνισμού για τα παρακάτω βιβλία έχουν ως εξής:

Το βιβλίο "Pretties" κερδίζουν οι:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ
ΘΩΜΑΗ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ

Το βιβλίο «Εγώ η Αλίκη» κερδίζουν οι:
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΡΩΣΣΙΟΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΙΩΑΝΝΟΥ

Όλοι οι νικητές έχουν ήδη ενημερωθεί με προσωπικό e-mail. Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.


"Pretties" του Σκοτ Γουέστερφελντ
Η Τάλι έγινε επιτέλους όμορφη. Τώρα η εμφάνισή της είναι κάτι παραπάνω από τέλεια, τα ρούχα της υπέροχα, το αγόρι της σέξι και η ίδια φοβερά δημοφιλής. Τα όνειρά της έχουν γίνει πραγματικότητα. Αλλά πίσω από όλες αυτές τις απολαύσεις –τα αλλεπάλληλα πάρτι, τις ανέσεις της υψηλής τεχνολογίας, την απόλυτη ελευθερία– υπάρχει η βασανιστική αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά. Κάτι σημαντικό. Και τότε έρχεται ένα μήνυμα από το παρελθόν, από την εποχή που ήταν άσχημη… Η Τάλι θυμάται τι δεν πάει καλά στη ζωή των ωραίων και της κόβεται κάθε διάθεση για γλέντι. Τώρα πρέπει ν’ αποφασίσει αν θα ξεχάσει αυτό που ξέρει ή αν θα παλέψει για τη ζωή της. Γιατί οι αρχές δε θα αφήσουν να ζήσει όποιος ξέρει την αλήθεια.
 
Ο Σκοτ Γουέστερφελντ γεννήθηκε στο Τέξας και σπούδασε φιλοσοφία στο New York University. Έχει εργαστεί ως εργάτης σε εργοστάσιο, κατασκευάζοντας μολυβένια στρατιωτάκια, ως δάσκαλος, ως επιμελητής σχολικών βιβλίων και ως σχεδιαστής λογισμικού. Έχει γράψει πολλά μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας για νέους και ενήλικες. Είναι παντρεμένος με τη συγγραφέα Τζάστιν Λαρμπαλέιστερ και μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο Σίδνεϊ και τη Νέα Υόρκη.

"Εγώ η Αλίκη" της Μέλανι Μπέντζαμιν
Η Αλίκη Λίντελ Χάργκριβς θα μείνει πάντα στην ιστορία ως το κορίτσι που γλιστρώντας μέσα από την κουνελότρυπα έζησε ένα άγριο και πολυαγαπημένο παραμύθι με θεότρελους ήρωες. Ο συγγραφέας του παραμυθιού, ένας ντροπαλός, λιγάκι τραυλός καθηγητής της Οξφόρδης, δεν έκανε την Αλίκη απλώς αθάνατη – της άλλαξε τη ζωή για πάντα. Αλλά ακόμα κι εκείνος δεν μπορεί να σταματήσει τον χρόνο, όσο κι αν το θέλει.

Στα μάτια του αναγνώστη ξεδιπλώνεται ένα συναρπαστικό μωσαϊκό, η πραγματική ζωή της λογοτεχνικής ηρωίδας: λαμπροί χοροί, βασιλικά ειδύλλια, έντονα πάθη, πόλεμος και τραγωδία. Νεαρή ερωτευμένη γυναίκα, σύζυγος, μητέρα, χήρα, η Αλίκη, αποφασιστική και ατρόμητη όπως το λογοτεχνικό της άλτερ έγκο, ανακαλύπτει πως η ζωή πέρα από την κουνελότρυπα είναι ένα εντυπωσιακό ταξίδι.

Το όνομα Μέλανι Μπέντζαμιν είναι το ψευδώνυμο της Μέλανι Χάουζερ, η οποία έχει γράψει δύο σύγχρονα μυθιστορήματα. Το Εγώ η Αλίκη, μια φορά κι έναν καιρό είναι το πρώτο της ιστορικό μυθιστόρημα και ταυτόχρονα το πρώτο με αυτό το όνομα. Η Μέλανι Μπέντζαμιν ζει στο Σικάγο, όπου γράφει το επόμενο ιστορικό μυθιστόρημά της.
 
Ο δικτυακός της τόπος είναι: www.melaniebenjamin.com  

Δείτε εδώτον καλοκαιρινό διαγωνισμό των εκδόσεων Μεταίχμιο. Δηλώστε συμμετοχή έως 10 Ιουλίου και κερδίστε το αγαπημένο σας βιβλίο!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v