Κερδίστε βιβλία από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

Το in2life, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο, προσφέρει τα βιβλία "Ο άνθρωπος του τείχους" του Κώστα Βαξεβάνη και "Uglies" του Σκοτ Γουέστερφελντ. Δηλώστε συμμετοχή για να τα κερδίσετε.
Κερδίστε βιβλία από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο
Δείτε  εδώ τον καλοκαιρινό διαγωνισμό των εκδόσεων Μεταίχμιο. Δηλώστε συμμετοχή έως τις 10 Ιουλίου και κερδίστε το αγαπημένο σας βιβλίο!

Οι νικητές είναι οι εξής:

Κώστας Βαξεβάνης - Ο άνθρωπος του τείχους
Μαργαρίτα Αγγελοπούλου
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΟΥΛΟΥΤΑ
ΜΟΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ

Σκοτ Γουέστερφελντ – Uglies
ΡΕΝΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Χριστίνα Καμποσιόρη
Θάνος Στάμου


Κώστας Βαξεβάνης - Ο άνθρωπος του τείχους
Η υπόθεση –ή μήπως η πραγματικότητα;– ξεκινά στο Βερολίνο της δεκαετίας του ’90. Στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, ένας άνθρωπος σκυμμένος πάνω σε περιοδικά προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει ένα μήνυμα. Μπορεί να σημαίνει τη σωτηρία του, την ώρα που το Τείχος του Βερολίνου γκρεμίζεται στο κεφάλι του.

Την ίδια στιγμή ένας δημοσιογράφος χαζεύει τα συντρίμμια του Τείχους και μαζί μιας χώρας που δεν υπάρχει. Της Ανατολικής Γερμανίας. Προχωρώντας ανάμεσα στα σουβενίρ του παλιού υπαρκτού σοσιαλισμού, τους μεθυσμένους πρώην Ανατολικογερμανούς και την αβεβαιότητα, θα φτάσει ως το κτίριο της Στάζι. Της πιο ισχυρής μυστικής υπηρεσίας του κόσμου.

Ένα συμβατικό ρεπορτάζ μετατρέπεται σε εφιάλτη. Ο σκοτεινός δρόμος ανοίγει: πράκτορες που πουλάνε μυστικά, πολιτικοί που χρηματίζονται, εκδότες που εκβιάζουν, η απαρασάλευτη πραγματικότητα μια πλαστή εικόνα. Ανάμεσά τους ένας Έλληνας, υπεράνω υποψίας, από τους μεγαλύτερους πράκτορες της Στάζι, δίνει μάχη για να μην αποκαλυφθεί. Όσα εξελίσσονται δεν μοιάζουν καθόλου με ταινίες του Τζέιμς Μποντ. Είναι η αλήθεια χωρίς έλεος. Και στην αλήθεια το μέταλλο ενός όπλου είναι το ίδιο σκληρό με τον έρωτα.

Σκοτ Γουέστερφελντ - Uglies
Η αφύσικη ομορφιά και οι επιπτώσεις της σε έναν κόσμο που δε μοιάζει και τόσο μακρινός σε μια σειρά βιβλίων που θα σας αφήσει άφωνους. Η σειρά έχει αποσπάσει 22 βραβεία και διακρίσεις και αγαπήθηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο. Το Uglies θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο από την 20th Century Fox.

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Η Τάλι ζει σε έναν κόσμο όπου τα δέκατα έκτα γενέθλια επιφέρουν την αισθητική τελειότητα. Όλοι οι δεκαεξάχρονοι υποβάλλονται σε μία εγχείρηση η οποία εξαφανίζει όλες τις ατέλειες και σε μετατρέπει από άσχημο σε όμορφο. Παραμονές των γενεθλίων της περιμένει αυτό το σημαντικό γεγονός που θα αλλάξει τη ζωή της. Το μόνο πρόβλημά της είναι η φίλη της, η Σέι, που δε θέλει να γίνει όμορφη, δε θέλει να υπακούσει στους νόμους του κράτους, και προγραμματίζει να ενωθεί με τους επαναστάτες στο δάσος, εκεί όπου πηγαίνουν όλοι οι άσχημοι για να γλιτώσουν την εγχείρηση.

Η Τάλι δε θέλει να την ακολουθήσει και να θυσιάσει το όνειρό της. Όμως, λίγο πριν από την εγχείρηση, οι κρατικοί υπάλληλοι την ανακρίνουν και της προσφέρουν τη χειρότερη επιλογή που θα μπορούσε να φανταστεί. Να βρει τη Σέι, να ανακαλύψει πού κρύβονται οι επαναστάτες, και να τους προδώσει… Έχει έρθει πια η ώρα να πάρει τη μεγαλύτερη απόφαση της ζωής της. Μια απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τον κόσμο της.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v